Αθλητικά

03 Ιανουαρίου 2023 16:27 Τελευταία ενημέρωση : 03 Ιανουαρίου 2023 20:36

Ρονάλντο: Αναζητεί προσωπικό για τη νέα του έπαυλη και δίνει μισθό “μαμούθ”

Διάβασέ μου το...

«Φρενίτιδα» με την αγγελία του σούπερσταρ. Πόσα χρήματα δίνει ο Ρονάλντο.

Ρονάλντο: Αναζητεί προσωπικό για τη νέα του έπαυλη και δίνει μισθό “μαμούθ”
-


Μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να μετακομίζει στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Νασρ που του προσέφερε γη και ύδωρ προκειμένου να τον κάνει δικό της, ωστόσο ο Πορτογάλος σούπερσταρ φαίνεται να δίνει έμφαση στη νέα έπαυλη που ετοιμάζει στη Λισαβόνα.

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής είναι μια ανάσα λίγο πριν από τα εγκαίνια της νέας του βίλας στην περιοχή Κασκάις, έξω από τη Λισαβόνα και όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ψάχνει προσωπικό. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό οίκημα, αξίας 21.000.000 ευρώ και επιφάνειας 3.000 τετραγωνικών μέτρων, εξοπλισμένο με γήπεδα τένις, εσωτερική και εξωτερική πισίνα, γυμναστήριο, τεράστιο γκαράζ για 20 αυτοκίνητα και έξυπνο σύστημα θέρμανσης.

Έτσι λοιπόν, για αυτό το τεράστιο οίκημα ο «CR7» και η σύζυγός του, Χεορχίνα, αναζητούν υπαλλήλους που θα φροντίζουν να βρίσκονται όλα στην εντέλεια, όπως μπάτλερ, μάγειρα κ.λ.π. Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο μισθός που προσφέρεται φτάνει τα 6.000 ευρώ τον μήνα, δηλαδή 72.000 ευρώ το χρόνο.

Ειδήσεις σήμερα:

Αίγυπτος: σαρκοφάγος που πουλήθηκε παράνομα στο εξωτερικό επέστρεψε στο Κάιρο (βίντεο)

Κορονοϊός - Κίνα: Η ΕΕ συγκαλεί τον μηχανισμό αντιμετώπισης κρίσεων - Στο “τραπέζι” νέα μέτρα

Ελλείψεις φαρμάκων – Λουράντος: Φταίει και η κακή τιμολογιακή πολιτική της Κυβέρνησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ