Αθλητικά

04 Ιανουαρίου 2023 18:40

Ρονάλντο: Η δουλειά στην Ευρώπη τελείωσε, όχι η καριέρα μου (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Σε μια λαμπρή τελετή ο Κριστιάνο Ρονάλντο παρουσιάστηκε από την Αλ Νασρ και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, τονίζοντας πως είναι υπερήφανος για την απόφασή του να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία.

Ρονάλντο: Η δουλειά στην Ευρώπη τελείωσε, όχι η καριέρα μου (βίντεο)
-

Μοναδικές, όσο και ιστορικές στιγμές βιώνει η Αλ Νασρ, αλλά και γενικότερα το ποδόσφαιρο της Σαουδικής Αραβίας μετά τη συμφωνία της ομάδας με τον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ παρουσιάστηκε σήμερα από την Αλ Νασρ, δίνοντας και την πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του συλλόγου, τονίζοντας μάλιστα πως: «Η δουλειά στην Ευρώπη τελείωσε, δεν τελείωσε η καριέρα μου»!

Λίγες ώρες αργότερα, ο «CR7» παρουσιάστηκε μπροστά στο κοινό, σε μια φαντασμαγορική τελετή στο «Μρσουλ Παρκ», εκεί όπου έδωσαν το παρών περισσότεροι από 20.0000 φίλοι της ομάδας, που περίμεναν δύο ώρες για να αποθεώσουν τον παίκτη!

Μάλιστα, ο Ρονάλντο που είχε μαζί την οικογένειά του, ευχαρίστησε τον κόσμο και τον σύλλογο για την θερμότατη αυτή υποδοχή που του επιφύλασσαν, ανανεώνοντας το ραντεβού για στις επίσημες υποχρεώσεις!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε τέλος στις συζητήσεις για το... τέλος της καριέρας του στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Αλ Νασρ, κατά την παρουσίασή του από τον σύλλογο.

Ο Πορτογάλος σταρ τόνισε πως η δουλειά την στην Ευρώπη τελείωσε, αφού κατάφερε όσα θα ήθελε και δήλωσε υπερήφανος για την απόφασή του να μετακινηθεί στη Σαουδική Αραβία, στοχεύοντας να μεταδόσει μια διαφορετική οπτική για το ποδόσφαιρο της χώρας.

«Δεν με νοιάζει τι λέει ο κόσμος, στις μέρες μας το ποδόσφαιρο έχει εξελιχθεί και είναι πολύ ανταγωνιστικό. Δεν είναι το τέλος της καριέρας μου επειδή ήρθα στη Σαουδική Αραβία. Το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Έχω δει πολλά παιχνίδια. Ανυπομονώ να παίξω, ακόμα και αύριο αν ο προπονητής μου δώσει την ευκαιρία», ανέφερε ο Κριστιάνο, που αναφέρθηκε σε άλλες προτάσεις που είχε μέχρι να υπογράψει στην Αλ Νασρ.


Πηγή: sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα:


Λίτσα Πατέρα - Ζώδια: η κακοκαιρία στις ΗΠΑ και οι προβλέψεις της Τετάρτης (βίντεο)

Ο πατέρας της Καρολάιν για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία της μιλά αποκλειστικά στον ΑΝΤ1 (βίντεο)

Βασίλης Τόπαλος: Ποια είναι η αιτία θανάτου του 16χρονου πυγμάχου