Life

06 Ιανουαρίου 2023 10:53

Τζέρεμι Ρένερ: Το νέο βίντεο μέσα από τη ΜΕΘ (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ποια είναι η εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του ηθοποιού, Τζέρεμι Ρένερ.

Τζέρεμι Ρένερ: Το νέο βίντεο μέσα από τη ΜΕΘ (βίντεο)
-



Ο Τζέρεμι Ρένερ δεν χάνει το κουράγιο του, αλλά ούτε και το χιούμορ του παρά το σοβαρό ατύχημα που υπέστη με το εκχιονιστικό του μηχάνημα. Ο Αμερικανός ηθοποιός δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο από την κλίνη του στη ΜΕΘ την Πέμπτη, καθώς συνεχίζει να αναρρώνει μετά από το σοβαρό ατύχημα.

Ο Ρένερ, 51 ετών, εμφανίζεται στο βίντεο με μώλωπες κάτω από το μάτι και μισοναρκωμένος, ενώ η αδερφή του του κάνει μασάζ στο κεφάλι του αστειευόμενη: «Είσαι τόσο σέξι» του λέει χαρακτηριστικά.Ο ηθοποιός, που υποδύθηκε τον Hawkeye (Γερακομάτης) στις ταινίες της Marvel, μπέρδεψε τα λόγια του καθώς απαντούσε ότι ήταν το πρώτο του ντους εδώ και περίπου μια εβδομάδα. «Αηδία» ανέφερε χαριτολογώντας.

Έγραψε στη λεζάντα του βίντεο: «Μια «όχι σπουδαία» ημέρα στη ΜΕΘ, μεταβλήθηκε σε καταπληκτική μέρα σπα με την αδελφή μου και τη μαμά μου. Σας ευχαριστώ πάάάάρα πολύ».

Το βίντεο του Ρένερ στο Twitter έχει ήδη 1,1 εκατομμύριο προβολές, και πάνω από 66.000 «μου αρέσει». Ο Τζέρεμι Ρένερ, τραυματίστηκε σοβαρά από το εκχιονιστικό του μηχάνημα κοντά στο ράντσο του στη λίμνη Τάχο της Νεβάδα. Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση του νοσοκομείου που νοσηλεύεται έχει υποβληθεί σε δύο χειρουργεία και η κατάστασή του είναι κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Ειδήσεις σήμερα:

Ιώσεις - Καπραβέλος: Παράταση στις διακοπές για να μην ανοίξουν τα σχολεία

Αγρίνιο: Πέθανε ξαφνικά ο Γιώργος Νικολόπουλος που είχε βιώσει δύο τραγωδίες

Χιλή: Διάσωση σκύλου που παγιδεύτηκε σε ποταμό (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ