Αθλητικά

12 Ιανουαρίου 2023 00:00

Η Ναόμι Οσάκα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με φωτογραφία από το υπερηχογράφημα

Διάβασέ μου το...

Έγκυος η 25χρονη τενίστρια. Η συγκινητική της ανάρτηση στα social media.

Η Ναόμι Οσάκα ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της με φωτογραφία από το υπερηχογράφημα
-

Η κάτοχος τεσσάρων τίτλων Grand Slam, Ναόμι Οσάκα, ανακοίνωσε την Τετάρτη (11/01) ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της από το Australian Open.

Η 25χρονη είπε στις αρχές της εβδομάδας ότι δεν θα συμμετάσχει στο πρώτο Major της σεζόν, καθώς δεν είχε αγωνιστεί στο WTA Tour από τον περασμένο Σεπτέμβριο και συγκεκριμένα από το "Pan Pacific Open".

«Ανυπομονώ να επιστρέψω στο κορτ, αλλά εδώ υπάρχει μια μικρή ζωή που έρχεται το 2023», είπε η πρώην κορυφαία τενίστρια του κόσμου σε ανάρτησή της στο Twitter, συνοδευόμενη από μια φωτογραφία μιας εικόνας με υπερηχογράφημα.

«Ξέρω ότι έχω τόσα πολλά να περιμένω στο μέλλον, ένα πράγμα που ανυπομονώ είναι να παρακολουθήσει το παιδί μου έναν από τους αγώνες μου και να πει σε κάποιον "αυτή είναι η μαμά μου"».

Η ανακοίνωση έγινε εν μέσω εικασιών ότι η Οσάκα, η οποία είναι μία από τις αθλήτριες με τα υψηλότερα εισοδήματα, σύμφωνα με το Forbes, μπορεί να περιόριζε την επαγγελματική της καριέρα, μετά την αρχική της άρνηση να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αποχώρησή της από το Grand Slam της Μελβούρνης, όπου έχει κερδίσει δύο φορές τον τίτλο.

Αλλά είπε την Τετάρτη ότι θα επιστρέψει στις διοργανώσεις, εκτιμώντας ότι αυτό θα συμβεί στο Australian Open του 2024. «Το 2023 θα είναι μια χρονιά που θα είναι γεμάτη μαθήματα για μένα και ελπίζω να σας δω παιδιά στην αρχή του επόμενου», ανέφερε η Οσάκα, η οποία έχει κερδίσει επίσης δύο φορές το US Open.

Ειδήσεις σήμερα:

ΕΟΠΥΥ: Η λίστα με τα 15 ακριβά φάρμακα για τα οποία απαιτείται ηλεκτρονική προέγκριση

Έριξε νερό σε άστεγη επειδή κάθισε απέναντι από το μαγαζί του! (βίντεο)

Τα Γλυπτά του Παρθενώνα ανήκουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, λέει η υπουργός Πολιτισμού της Βρετανίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ