Οικονομία

06 Φεβρουαρίου 2023 13:07 Τελευταία ενημέρωση : 06 Φεβρουαρίου 2023 14:56

Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα” - ΔΕΔΔΗΕ: Ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα

Διάβασέ μου το...

Η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ σχετικά με τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση λόγω κακοκαιρίας. Πού να τηλεφωνήσετε σε περίπτωση βλάβης.

Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα” - ΔΕΔΔΗΕ: Ποιες περιοχές δεν έχουν ρεύμα
-

Την πλήρη αποκατάσταση των βλαβών στο δίκτυο ηλεκτροδότησης στην Αττική που προκάλεσε η κακοκαιρία γνωστοποίησε ο ΔΕΔΔΗΕ. Τα συνεργεία του Διαχειριστή και των συνεργαζόμενων εργολάβων παραμένουν σε επιφυλακή καθώς η κακοκαιρία "Μπάρμπαρα".  είναι σε εξέλιξη.

Οι καταναλωτές που αντιμετωπίζουν προβλήματα ηλεκτροδότησης, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 8004004000 ή να το δηλώσουν μέσω της εφαρμογής MyDEDDiE από το κινητό τους (Android και iOS) ή και μέσω υπολογιστή από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ στο Online Δήλωση Βλάβης (deddie.gr).

Κολώνες - ρεύμα - ΔΕΗ - ΔΕΔΔΗΕ

Γκιόκας: Να λυθούν άμεσα τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση 

«Για πολλές ώρες, περιοχές του Δήμου Ωρωπού και πιο συγκεκριμένα ο Αυλώνας, η Μαλακάσα και η Ιπποκράτειος Πολιτεία, όπως κι άλλες περιοχές της Βορειοανατολικής Αττικής, παραμένουν χωρίς ρεύμα, παρά τις μεγάλες προσπάθειες των λίγων εργαζομένων που στελεχώνουν τα αντίστοιχα συνεργεία. Τα προβλήματα αυτά έρχονται να προστεθούν στις δυσκολίες μετακίνησης», δήλωσε ο βουλευτής Ανατολικής Αττικής του ΚΚΕ, Γιάννης Γκιόκας.

«Η χιονόπτωση που σημειώθηκε, και η οποία μάλιστα είχε προβλεφθεί εδώ και μέρες, δεν μπορεί να βαφτίζεται "ακραίο" καιρικό φαινόμενο, για να κρυφτούν οι τεράστιες ελλείψεις σε επίπεδο πολιτικής προστασίας, η παράδοση κρίσιμων υποδομών σε ιδιώτες κ.λπ., για τα οποία ευθύνονται η σημερινή κυβέρνηση, οι προηγούμενες, αλλά και οι διοικήσεις περιφέρειας και δήμων», πρόσθεσε.

«Εδώ και τώρα πρέπει να παρθούν άμεσα μέτρα για την προστασία των κατοίκων και των περιουσιών τους. Να λυθούν άμεσα τα προβλήματα στην ηλεκτροδότηση και να παρθούν μέτρα, ώστε να μη δημιουργηθούν νέες διακοπές ρεύματος και νερού», κατέληξε ο κ. Γκιόκας.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις για την κακοκαιρία "Μπάρμπαρα", πατώντας ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα:

Μετασεισμός 7,5 Ρίχτερ σε Τουρκία - Συρία

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: η ημέρα που ξεκληρίστηκε η κορυφαία ομάδα

Κακοκαιρία “Μπάρμπαρα” - Αττική Οδός: Εγκλωβίστηκαν αυτοκίνητα λόγω του χιονιού

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ