Αθλητικά

06 Μαΐου 2023 12:38 Τελευταία ενημέρωση : 06 Μαΐου 2023 22:53

Super League: Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα αναβολής της αγωνιστικής λόγω κορονοϊού

Διάβασέ μου το...

Αποδεκατισμένη η ομάδα του Παναθηναϊκού, καθώς έχουν βρεθεί στις τάξεις της ομάδας 24 κρούσματα, με τα 13 εξ αυτών να είναι σε παίκτες.

Super League: Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα αναβολής της αγωνιστικής λόγω κορονοϊού
-

Άνω-κάτω το πρωτάθλημα και η κρίσιμη προτελευταία αγωνιστική. Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα αναβολής της αγωνιστικής, αφού υπάρχει τεράστιο πρόβλημα στην ομάδα με επιδημία κορονοϊού που έχει ξεσπάσει, με περισσότερα από 24 κρούσματα να έχουν βρεθεί στις τάξεις της ομάδας. Τα 13 εξ' αυτών είναι σε παίκτες και τα δέκα σε μέλη του σταφ της ομάδας, 

Υπ' αυτές τις συνθήκες είναι αδύνατον οι «πράσινοι» να παρουσιάσουν μία πλήρης ομάδα για να αγωνιστούν στο «Γ.Καραϊσκάκης» με τον Ολυμπιακό κι έτσι αποφάσισαν να καταθέσουν αίτημα να μην διεξαχθεί το αιώνιο ντέρμπι την Κυριακή πατώντας σε άρθρο του ΚΑΠ, που δίνει την δυνατότητα σε μία ομάδα να κάνει τέτοιο αίτημα προκειμένου να μην διεξαχθεί το παιχνίδι της. Αν αυτό γίνει δεκτό, θα ακυρωθεί φυσικά και ολόκληρη η αγωνιστική.

Σύμφωνα με τον κανονισμό, την απόφαση για ενδεχόμενη αναβολή μπορεί να την πάρει ο πρόεδρος ή ο αντιπρόεδρος του συνεταιρισμού. Επειδή όμως το θέμα είναι... ευαίσθητο και πρέπει να περάσουν 24 ώρες από την κατάθεση του αιτήματος, αύριο θα γίνει έκτακτο Δ.Σ της Λίγκας για να ληφθεί σχετική απόφαση. Για αυτή χρειάζεται απλή πλειοψηφία.

Ειδήσεις σήμερα:

Τουρκία - Σμύρνη: Το “Αναντολού” έδεσε κάβους και περιμένει... επισκέπτες (εικόνες)

Τρίκαλα: 15χρονη μαθήτρια σε σχολική εκδρομή πέθανε σε νυχτερινό κέντρο

Εύβοια: Κατέληξε μετά από 1 μήνα στη ΜΕΘ ο 23χρονος που γλίστρησε στο μπάνιο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ