Αθλητικά

06 Μαΐου 2023 22:44

ΟΦΗ - Ιωνικός: αήττητοι οι Κρήτες, για “τελικό σωτηρίας” οι Νικαιώτες

Διάβασέ μου το...

Ένταση μέχρι το φινάλε και προσπάθεια για τη νίκη και από τις δύο ομάδες που ήρθαν ισόπαλες στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης".

ΟΦΗ - Ιωνικός: αήττητοι οι Κρήτες, για “τελικό σωτηρίας” οι Νικαιώτες
-

Ο ΟΦΗ και ο Ιωνικός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 στο Ηράκλειο, για την 6η αγωνιστική των Play Out της Super League και πλέον οι Νικαιώτες επικεντρώνονται στον «τελικό» με τη Λαμία, όπου θα παίξουν την παραμονή τους.

Ο ΟΦΗ μπήκε αποφασισμένος στον αγωνιστικό χώρο και στο 7΄ είχε την πρώτη του μεγάλη στιγμή, όταν ο Μπάκιτς πήρε την κεφαλιά, με τον Χουτεσιώτη να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση. Δύο λεπτά αργότερα οι Κρήτες απείλησαν και πάλι με τον Μπάκιτς, ο οποίος είδε μετά από εκτέλεση φάουλ την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Κόντρα στην ροή του αγώνα ωστόσο οι Νικαιώτες ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 13΄. Ο Μάντζης μπήκε από τα δεξιά, έκανε την σέντρα και ο Μασάς από κοντά δεν είχε πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-1.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου και τελικά έφεραν το ματς στα ίσα στο 45΄, με πρωταγωνιστή και πάλι τον Μπάκιτς, ο οποίος με απευθείας εκτέλεση φάουλ άφησε... άγαλμα τον Χουτεσιώτη.

ΟΦΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ

Στο 52΄ ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες, μετά την αποβολή του Πασαλίδη για μαρκάρισμά με τις τάπες πάνω στον αστράγαλο του Φαντιγκά, και ο Ιωνικός εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό του πλεονέκτημα περνώντας και πάλι μπροστά στο σκορ. Συγκεκριμένα στο 65΄ ο Φαντιγκά τροφοδότησε τον Μάντζη στην πλάτη της άμυνας, με τον τελευταίο να στρώνει την μπάλα στον Μασάς, που έγραψε το 2-1. Και πάλι, όμως, ο ΟΦΗ δεν σήκωσε λευκή πετσέτα και στο 81΄ ο Ντιφουμά «μοίρασε» στον Ντίκο, ο οποίος με κεφαλιά από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΔIAITHTHΣ: Γκορτσίλας

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ντίκο, Περέα - Τσιγκρίνσκι, Σάκιτς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Πασαλίδης

ΟΦΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ

Οι συνθέσεις:

ΟΦΗ (Βάλντας Νταμπράουσκας): Μανδάς - Λάρσον, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης (75' Διαμαντής), Θοράριρσον - Περέα, Ντιουσέ, Μπάκιτς - Ντίκο (90'+5' Μοσκέρα), Φελίπε (75' Μπιφούμα).

Ιωνικός (Μιχάλης Γρηγορίου): Χουτεσιώτης - Μύγας, Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Σόουζα (85' Μάνος), Βαλεριάνος - Κάνιας, Σάκιτς (85' Ελευθεριάδης), Φαντιγκά (71' Γούλερι) - Μασάς, Μάντζης.

ΟΦΗ - ΙΩΝΙΚΟΣ

Super League - Play Out: η βαθμολογία μετά την 6η αγωνιστική

  • 7. ΟΦΗ: 38 βαθμοί
  • 8. Ατρόμητος: 37 βαθμοί 
  • 9. ΠΑΣ Γιάννινα: 33 βαθμοί
  • 10. Αστέρας Τρίπολης: 30 βαθμοί
  • 11. Παναιτωλικός: 30 βαθμοί
  • 12. Λαμία: 28 βαθμοί
  • 13. Ιωνικός: 26 βαθμοί
  • 14. Λεβαδειακός: 25 βαθμοί

Ειδήσεις σήμερα:

Καβάλα: Μωρό βρέθηκε νεκρό, δίπλα στην μητέρα του που... κοιμόταν!

Ντόρα Μπακογιάννη: το τρολάρισμα για τα γενέθλιά της από τα εγγόνια της (εικόνες)

Θεσσαλονίκη: “Μαχαίρωσα τον γιό μου, επειδή... τον μπέρδεψα με τον άντρα μου”!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ