Πολιτική

10 Μαΐου 2023 09:58 Τελευταία ενημέρωση : 10 Μαΐου 2023 12:21

Φοιτητικές εκλογές: Στις κάλπες την Τετάρτη οι φοιτητές

Διάβασέ μου το...

Σήμερα, Τετάρτη, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στα πανεπιστήμια της χώρας.

Φοιτητικές εκλογές: Στις κάλπες την Τετάρτη οι φοιτητές
-

Σήμερα, Τετάρτη, διεξάγονται οι φοιτητικές εκλογές στα πανεπιστήμια της επικράτειας.

Οι κάλπες στήνονται για να αναδειχθούν τα μέλη των Συμβουλίων των Φοιτητικών Συλλόγων.

Προκειμένου οι φοιτητές να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, κατά τη σημερινή ημέρα δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα.

ΔΑΠ - ΝΔΦΚ: Αρνητές της τεχνολογίας, αρνητές της Δημοκρατίας

Την αντίδραση της ΔΑΠ -ΝΔΦΚ έφερε ένα περιστατικό που φέρεται να σημειώθηκε κατλα τη διάρκεια των φοιτητικών εκλογών.

Η ανακοίνωση της ΔΑΠ

"Σήμερα το πρωί φοιτητής προσπάθησε να ψηφίσει στη σχολή του επιδεικνύοντας την ταυτότητά του στο Gov.gr Wallet. Ωστόσο οι εκπρόσωποι της Πανσπουδαστικής και των οργανώσεων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς αρνήθηκαν να τον ταυτοποιήσουν, ισχυριζόμενοι ότι δεν αποτελεί νόμιμο έγγραφο.

Ο νόμος είναι σαφής: τα έγγραφα του Gov.gr Wallet έχουν την ίδια ισχύ με τα έγχαρτα πιστοποιητικά για κάθε διαδικασία εντός Ελλάδος. Μάλιστα, στις επικείμενες Εθνικές Εκλογές επιτρέπεται ρητά η ταυτοποίηση του ψηφοφόρου μέσω των ψηφιακών πιστοποιητικών. Αλλά αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους τεχνοφοβικούς αντιδημοκράτες της οπισθοδρομικής αριστεράς.

Οι ίδιες παρατάξεις που αρνούνται στους φοιτητές το δικαίωμα ψήφου πλαστογραφούν αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα. Υπάρχουν περίπου 25 φοιτητικοί σύλλογοι – φαντάσματα, εκλογικά παραμάγαζα της Πανσπουδαστικής, στους οποίους στήνει μόνη της κάλπες και εκδίδει μόνη της αποτελέσματα. Την ίδια στιγμή, σε συνεργασία με τις παρατάξεις του μπάχαλου νοθεύουν ανοιχτά το αποτέλεσμα σε πάνω από 60 φοιτητικούς συλλόγους σε όλη τη χώρα, βγάζοντας αποτελέσματα – μαϊμού.

Σήμερα, όμως, σε όλη την Ελλάδα μιλούν οι φοιτητές. Η τεράστια προσέλευση στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδας είναι η απάντηση στους πλαστογράφους του ΚΚΕ, που έστησαν δική τους κάλπη πριν από μια εβδομάδα και που έχουν γεμίσει τα πανεπιστήμια με «παράλληλους» συλλόγους για να νοθεύσουν τη βούληση των φοιτητών.

Σήμερα, με την ψήφο των φοιτητών, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ θα αναδειχθεί πρώτη δύναμη για 36η συνεχόμενη χρονιά. Ό,τι και αν κάνουν οι αρνητές της τεχνολογίας και της Δημοκρατίας, η φωνή κάθε φοιτητή είναι πολύ πιο δυνατή από τα φερέφωνα του Κουτσούμπα".


Ειδήσεις σήμερα:

Champions League: οι “ανοιχτοί λογαριασμοί” Ρέαλ - Σίτι και το ιταλικό ντέρμπι

Eurovision: Οι πρώτες δέκα χώρες που προκρίθηκαν στον τελικό

Θάνατος βρέφους στην Άρτα: Σε σοκ οι γονείς του - Συγγενείς απειλούν να λιντσάρουν τον πατέρα