Life

23 Μαΐου 2023 16:06

“Ποιος Παπαδόπουλος;”: Τι θα δούμε την Τρίτη (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Το αποψινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 μοιράζει στους τηλεθεατές μοναδικές ατάκες και άφθονο γέλιο. Πάρτε μία... γεύση.

“Ποιος Παπαδόπουλος;”: Τι θα δούμε την Τρίτη (εικόνες)
-

Η κωμική σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος;», κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 στον ΑΝΤ1, μοιράζει στους τηλεθεατές μοναδικές ατάκες και άφθονο γέλιο.

Οι ήρωες της αγαπημένης κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 θα συνεχίσουν να ζουν τη μία ανατροπή μετά την άλλη και να ακροβατούν μεταξύ κωμικών καταστάσεων.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΠΟΨΙΝΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ

Μετά και την τελευταία τρέλα της Περιστέρας να τους ξυπνήσει όλους χαράματα για να φάνε ζεστές τις φρεσκοφτιαγμένες πίτες της, η Μελίνα αρχίζει τις απελπισμένες προσπάθειες να της βρει μια απασχόληση, για να εκτονώσει εκεί όλα τα αποθέματα ενέργειας που έχει τώρα που δεν δουλεύει. Όμως, η Περιστέρα είναι δύσκολη περίπτωση… Το Τάι τσι το μόνο που καταφέρνει είναι να την εκνευρίσει, παρατάει το τζόκινγκ για να μαζέψει χόρτα και στο μάθημα ιππασίας πιάνει να κάνει λαμπίκο τους στάβλους. Παρόλα αυτά, η Μελίνα, που γίνεται όλο και πιο κουρέλι, συνεχίζει τις προσπάθειες και την πηγαίνει για μαθήματα γαλλικών και φωνητικής στην Λίλα, αλλά δυστυχώς με κωμικοτραγικά αποτελέσματα! Κι αφού ακόμα και τα μαθήματα του τένις εξελιχθούν σε πανωλεθρία για όλους πέρα από τον Γιάννη, που θεωρεί ότι βρήκε το κάλεσμά του, η Μελίνα σκέφτεται μια τελευταία απέλπιδα λύση: να πάνε όλοι μαζί την Περιστέρα για ιστιοπλοΐα με το σκάφος του Παύλου! Έλα, όμως, που την Περιστέρα την «πιάνει η θάλασσα», οπότε θα αναγκαστούν να επιστρέψουν στη βίλα κακήν κακώς… Κι εκεί, θα τους περιμένει μια μεγάλη έκπληξη…

Trailer


Συντελεστές                                                   

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας - Δήμητρα Σακαλή

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Ουζουνίδου, Γιάννης Δρακόπουλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριέλλα Σαββίδου, Σπύρος Σπαντίδας, Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος, Δημήτρης Δάρας, Ειρήνη Τσέλλου. 

Στο ρόλο του παππού Θανάση ο Βασίλης Κολοβός

Παραγωγή: TANWEER PRODUCTIONS

#PoiosPapadopoulos

Ειδήσεις σήμερα:

Κώστας Ηλιάκης: 17 χρόνια από τον θάνατο του ήρωα σμηναγού από τουρκικό F-16

Διόνυσος: Βρέθηκε ο 29χρονος που είχε εξαφανιστεί

Premier League: Η Νιούκαστλ σφράγισε τα εισιτήριο για το Champions League


Gallery

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ