Πολιτική

03 Οκτωβρίου 2023 15:45

Εκλογές: Δάρας και Αποστολόπουλος για την Αττική και την Αθήνα (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο υποψήφιος για την περιφέρεια Αττικής, Γιάννης Δάρας και ο υποψήφιος για το Δήμο Αθηναίων, Γιώργος Αποστολόπουλος στον ΑΝΤ1.

Εκλογές: Δάρας και Αποστολόπουλος για την Αττική και την Αθήνα (βίντεο)
-

Λίγες ημέρες απομένουν για τις κρίσιμες κάλπες των Αυτοδιοικητικών εκλογών από τις οποίες θα προκύψουν οι επικεφαλής των Περιφερειών και των Δήμων της χώρας για τα επόμενα χρόνια και θα αναδειχθούν τα περιφερειακά, δημοτικά και κοινοτικά συμβούλια ανά την επικράτεια.

Δίνοντας βήμα σε υποψηφίους από διάφορες περιοχές της Αττικής και κάθε γωνιά της Ελλάδας, μέσα από τις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων, ο ΑΝΤ1 επιχειρεί να κάνει ενεργότερα συμμέτοχους τους πολίτες στις καθοριστικές για την καθημερινότητα και την ζωή του εξελίξεις που φέρνουν οι εκλογές στον πρώτο και στον δεύτερο βαθμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αλλά και να τους βοηθήσει να σχηματίσουν καλύτερη άποψη για όσους διεκδικούν την ψήφο των εκλογέων.

Την Δευτέρα, στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Μαρία Σαράφογλου, φιλοξενήθηκαν οι Γιάννης Δάρας, υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά και ο Γιώργος Αποστολόπουλος υποψήφιος δημοτικός σύμβουλο με την παράταξη του Κώστα Μπακογιάννη.

Παρακολουθήστε το βίντεο με τις τοποθετήσεις των υποψηφίων:


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά σε πλοίο με κοντέινερ στα ανοιχτά της Κέας

“The 2NightShow” – Τρίγγου για “Μάγισσα”: Με παρέσυρε τόσο, που ξέχασα ότι βλέπω εμένα

Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Οι προβλέψεις της Τρίτης (βίντεο)