Ηράκλειο

20 Ιανουαρίου 2020 22:04

Έγκλημα στις Μοίρες: Την παραδειγματική τιμωρία του δράστη ζητά η οικογένεια του θύματος

Διάβασέ μου το...

Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται την Τρίτη, για να απολογηθεί, ο 51χρονος. Τι λέει ο γιος του θύματος στον ΑΝΤ1.

Έγκλημα στις Μοίρες: Την παραδειγματική τιμωρία του δράστη ζητά η οικογένεια του θύματος
-

Του Γιώργου Γρηγοριάδη

Πόνος που παραμένει αβάσταχτος, θυμός που δεν λέει να καταλαγιάσει… Η οικογένεια του άτυχου συνταξιούχου, που έπεσε νεκρός από τα πυρά του 51χρονου γυμναστή, στις Μοίρες Ηρακλείου, δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής και ζητά την παραδειγματική τιμωρία του δράστη.

«Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο φονιάς του πατέρα μας. Εμείς χάσαμε τον άνθρωπό μας, χωρίς να φταίει, από το πουθενά, ζητάμε λοιπόν δικαιοσύνη, τιμωρία… και να είναι η μητέρα μας καλά, να γυρίσει στο σπίτι», λέει ο Γιώργος Χατζάκης στον ΑΝΤ1.

Η σύζυγος του 79χρονου, που επίσης τραυματίστηκε από τις σφαίρες που έπεφταν “βροχή”, εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Σε σοκ και οι ανήλικοι που από τύχη γλίτωσαν όταν ο 51χρονος πατούσε σκανδάλη και προς το σπίτι όπου βρίσκονταν τα παιδιά.

«Τα παιδιά είναι σε μία κατάσταση σοκ. Δεν κοιμούνται, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει γίνει», σημειώνει ο Γιώργος Χατζάκης, ο οποίος ευχαρίστησε όσους συμπαραστέκονται στην οικογένειά του.

Ο δικηγόρος της οικογένειας Χατζάκη, υπογραμμίζει πως από τύχη δεν θρηνήσαμε περισσότερα θύματα.

Όλα έγιναν όταν ο γυμναστής πήγε στην πολυκατοικία όπου μένει η εν διαστάσει σύζυγός του κι άρχισε να την αναζητά. Εκεί λογομάχησε με τον σπιτονοικοκύρη της και το “κακό” δεν άργησε να συμβεί. Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ όπως υποστηρίζει, στη μέθη του αποδίδει τις πράξεις του για τις οποίες δηλώνει μετανοιωμένος.

Ο κατηγορούμενος που κρατείται στην Ασφάλεια Ηρακλείου θα οδηγηθεί την Τρίτη ενώπιον ανακριτή για να απολογηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO