Καβάλα

19 Φεβρουαρίου 2020 07:33 Τελευταία ενημέρωση : 19 Φεβρουαρίου 2020 21:06

Πατέρας καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του γιου του στο σχολείο

Διάβασέ μου το...

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ένας εκ των συμμαθητών του, κρατούσε το γιο του και ο δεύτερος τον χτυπούσε με γροθιές στην κοιλιά...

Πατέρας καταγγέλλει τον ξυλοδαρμό του γιου του στο σχολείο
-

Τον ξυλοδαρμό του γιου του μέσα στο σχολείο του, από συμμαθητές του, καταγγέλλει με ανάρτησή του στα social media, ένας πατέρας από την Καβάλα. Όπως καταγγέλλει ο γονιός, το παιδί του, μαθητής της τρίτης δημοτικού, στο 16ο δημοτικό σχολείο Καβάλας, δέχθηκε επίθεση από δύο παιδιά της τετάρτης τάξης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ένας κρατούσε το γιο του και ο δεύτερος τον χτυπούσε με γροθιές στην κοιλιά. Παράλληλα, ο πατέρας καταγγέλλει ότι οι δάσκαλοι του σχολείου δεν έκαναν απολύτως τίποτα για το περιστατικό.

«Ο Μ. είναι Τρίτη τάξη δημοτικού και σήμερα δυο παιδιά της Τετάρτης του επιτέθηκαν στο σχολείο. Ο ένας τον κρατούσε και ο άλλος τον βαρούσε γροθιές στην κοιλιά. Θέλω να μάθω οι 4 δάσκαλοι που υποτίθεται ήταν υπηρεσία στην μικρή αυλή του σχολείου τι προσέχουν; Και τι εννοούσε η Διευθύντρια του σχολείου όταν πήγε το παιδί να της αναφέρει το γεγονός ότι ήθελε να της φέρει μάρτυρες; Κατά τα αλλά παρεξηγούνται οι εκπαιδευτικοί αν κάποιος γονιός κάνει παράπονα!» αναφέρει στην ανάρτησή του ο πατέρας, σύμφωνα με το thestival.gr.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" ο πατέρας του παιδιού τόνισε ότι ο γιος του έχει σπάσει ένα πλευρό, ενώ έχει πέσει και στο παρελθόν θύμα μπούλινγκ και ξυλοδαρμού.


"Τον έχουν χτυπήσει ξανά. Του έχουν κατεβάσει και το παντελόνι" είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας και αναρωτήθηκε τι κάνουν οι εκπαιδευτικοί στα σχολεία. Δήλωσε δε ότι την ώρα του περιστατικού βρίσκονταν στην αυλή τέσσερις δάσκαλοι!


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO