Αθλητικά

13 Ιουλίου 2022 17:20 Τελευταία ενημέρωση : 14 Ιουλίου 2022 17:21

Μύκονος: Έκλεψαν Τούρκο πρωταθλητή - Πάνω από 70000 ευρώ η λεία

Διάβασέ μου το...

"Ποντικοί" τρύπωσαν στο δωμάτιο του και ...τον έγδυσαν και έγιναν καπνός. Του άρπαξαν από εσώρουχα μέχρι χρήματα.

Μύκονος: Έκλεψαν Τούρκο πρωταθλητή - Πάνω από 70000 ευρώ η λεία
-

«Μάστιγα» τείνουν να γίνουν οι κλοπές σε πολυτελείς κατοικίες στη Μύκονο. Τελευταία θύματα ο Τούρκος πρωταθλητής κολύμβησης Κεμάλ Γκιουρντάλ και ο φίλος του, Σερχάτ Σεν που είναι πολύ γνωστός μακιγιέρ στην Κωνσταντινούπολη.

Οι δυο άνδρες διέμεναν σε συγκρότημα κατοικιών στην περιοχή Κούνουπας της Μυκόνου. Μέλη της διαβόητης συμμορίας των διαρρηκτών που λυμαίνονται το νησί των Ανέμων, εισέβαλαν στα δωμάτια τους το περασμένο Σάββατο μετά τις 2 το μεσημέρι και μέχρι τα ξημερώματα Κυριακής 02.30 όταν οι δυο Τούρκοι τουρίστες βρίσκονταν σε παραλία του νησιού και έπειτα στη Χώρα Μυκόνου.

Κεμάλ Γκιουρντάλ

Επιστρέφοντας αντίκρισαν το απόλυτο χάος αφού οι διαρρήκτες είχαν κάνει άνω κάτω τις κρεβατοκάμαρες τους, παίρνοντας κυριολεκτικά τα πάντα. Από εσώρουχα, μπλούζες, μαγιό, πουκάμισα και παντελόνια, μέχρι κοσμήματα και όσα μετρητά βρήκαν μέσα στα δωμάτια.

Κεμάλ Γκιουρντάλ

Ο Τούρκος πρωταθλητής της κολύμβησης, Κεμάλ Γκιουρντάλ που έχει πάρει μέρος και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, ανέφερε στους αστυνομικούς ότι οι διαρρήκτες αφαίρεσαν 7.500 ευρώ σε μετρητά, 3.000 δολάρια σε μετρητά και χρυσαφικά – αντικείμενα- ρούχα συνολικής αξίας 70.315 ευρώ.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών, οι επιτήδειοι κατάφεραν να μπουν στην κατοικία τους από την μπαλκονόπορτα χρησιμοποιώντας ένα αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότητα κατσαβίδι.

Ειδήσεις σήμερα: 

Το ευρώ έχασε την ισοτιμία 1 προς 1 με το δολάριο

Δημήτρης Λιγνάδης: Ελεύθερος με αναστολή μετά την καταδίκη για βιασμούς

Power Pass: Πληρωμές σε δύο δόσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ