Λάρισα

04 Αυγούστου 2021 13:31 Τελευταία ενημέρωση : 04 Αυγούστου 2021 14:28

Λάρισα: Ηχογραφούσε τη δολοφονία της γυναίκας του με το κινητό του

Διάβασέ μου το...

Νέα στοιχεία για την τραγωδία που στοίχισε τη ζωή σε ακόμα μία γυναίκα. Σήμερα η κηδεία της. Στη Δικαιοσύνη ο δράστης.

Λάρισα: Ηχογραφούσε τη δολοφονία της γυναίκας του με το κινητό του
-

Τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του ηχογραφούσε με το κινητό του ο 54χρονος που το πρωί της Τρίτης εισέβαλλε στην ταβέρνα όπου εργαζόταν η 43χρονη και την εκτέλεσε με 8 σφαίρες.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα στο ηχητικό αρχείο ακούγονται διάλογοι μεταξύ του δράστη και του θύματος, όπως και πυροβολισμοί. Η κατασχεθείσα συσκευή θα αποσταλεί για εξέταση στα εργαστήρια της Διεύθυνσή Εγκληματολογικών Ερευνών.

Ο 54χρονος εμφανίστηκε το πρωί ενώπιον του Ανακριτή και  του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για από ανθρωποκτονία με δόλο σε ήρεμη κατάσταση και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής. Έως τότε θα παραμείνει κρατούμενος.

Ο δικηγόρος του, Κωνσταντίνος Γαλανός δήλωσε πως ο εντολέας του λαμβάνει αντικαταθλιπτική αγωγή και πως προ 20 ημερών οδηγήθηκε σε ψυχιατρικό νοσοκομείο των Αθηνών, όπου και του διπλασιάστηκε η δόση των φαρμάκων.

Η κηδεία της 43χρονης, μητέρας τριών παιδιών, πρόκειται να τελεστεί σήμερα στη Σωτηρίτσα, τον τόπο καταγωγής και δολοφονίας της, στο δήμο Αγιάς στη Λάρισα.

 Πληροφορίες, εικόνες, βίντεο: onlarissa.gr, larissanet.gr

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Εύβοια: Στη μάχη τα εναέρια μέσα

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη – Χαρδαλιάς: Οριοθέτηση μέσα στην ημέρα

Ολυμπιακοί Αγώνες: η εθνική πόλο με θρίαμβο στα ημιτελικά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO