Σινεμά

16 Νοεμβρίου 2014 14:21

Αναζητεί επειγόντως 18 κιλά ο Μπράντλει Κούπερ

Text to Speech

Για να μπει στο πετσί του νέου του ρόλου πρέπει να παχύνει και να αλλάξει τον σωματότυπο του με καθημερινή άσκηση.

Την ώρα που οι συνάδελφοι του στο Hollywood ακολουθούν εξαντλητικές δίαιτες προκειμένου να αδυνατίσουν, ο ηθοποιός  Μπράντλει Κούπερ  είναι αναγκασμένος να λαμβάνει 8.000 θερμίδες ημερησίως, τρώγοντας κάθε μια ώρα περίπου.

Το «στοίχημα» που πρέπει να κερδίσει ο Μπράντλει Κούπερ, για τις ανάγκες της νέας του ταινίας, είναι 18 κιλά μυϊκής μάζας, ώστε να μοιάζει φυσιογνωμικά με τον Κρις Κάιλ, τον πιο θανατηφόρο ελεύθερο σκοπευτή των Αμερικανών Πεζοναυτών, στην ταινία  «American Sniper», που φέρει την  υπογραφή του Κλιντ Ίστγουντ.

Ο Κούπερ  προπονείται καθημερινά για τουλάχιστον 4 ώρες και η αλήθεια είναι πως οι φωτογραφίες που τραβήχτηκαν πρόσφατα τον δείχνουν αρκετά αλλαγμένο, πιο γιγαντόσωμο, σίγουρα πιο γυμνασμένο και εμφανώς αλλαγμένο στο πρόσωπο.

Η ταινία πρόκειται να βγει στις  κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα και μας φέρνει στο νου παρόμοιες περιπτώσεις ηθοποιών που υποχρεώθηκαν να αλλάξουν δραματικά την εμφάνιση τους για τις ανάγκες των ταινιών που πρωταγωνίστησαν (Τομ Χανκς, Μάθιου Μακόναχι, Κρίστιαν Μπέιλ, Νάταλι Πόρτμαν, Σαρλίζ Θερόν κ.α)

Η αλήθεια είναι πως το δέλεαρ είναι αρκετά μεγάλο καθώς σε παρόμοιες περιπτώσεις οι ηθοποιοί  που υποχρεώθηκαν σε αυτές τις θυσίες είτε κέρδισαν είτε έφτασαν πολύ κοντά στο χρυσό αγαλματίδιο. Ο Μπράντλει Κούπερ έχει αγοράσει τα δικαιώματα της αυτοβιογραφίας του Κρις Κάιλ, ο οποίος κατά την διάρκεια της θητεία του είχε σκοτώσει πάνω απο150 ανθρώπους.

VIDEO