Γενικά

30 Μαρτίου 2015 09:00

Τα καλύτερα του Voice

Text to Speech

Νέες φωνές στις ομάδες Voice από το προτελευταίο blind audition, ενώ δεν έλειψαν και οι στεναχώριες.


Σφίγγει ο κλοιός για τους τέσσερις coaches, αφού είμαστε ένα βήμα πριν το τελευταίο blind audition, οι θέσεις που έχουν μείνει είναι ελάχιστες.

Με κριτήριο να μη φεύγουν από το σόου οι καλές φωνές επιλέγουν πλέον αυτούς που θα συνεχίσουν για τα live που θα οδηγήσουν στην ανάδειξη της «φωνής».

Δείτε όλα όσα έγιναν στο προηγούμενο επεισόδιο του Voice.

Ο 20χρονος Τάσος έφτασε από την Καρδίτσα, για να κάνει τους τρεις από τους τέσσερις coaches να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Δέσποινα, Αντώνης και Μελίνα άκουσαν τον νεαρό να ερμηνεύει το «Εξαιτίας σου» του Νίκου Οικονομόπουλου.

Μπορεί ο νεαρός ερασιτέχνης τραγουδιστής να επέλεξε την ομάδα του Αντώνη Ρέμου, όμως δεν έκρυψε ότι μεγάλωσε και καψουρεύτηκε με τα τραγούδια του Μιχάλη.

Η 23χρονη Ραφαέλα ήθελε πολύ να γυρίσουν οι καρέκλες, έστω και μία. Η απειρία της όμως δεν τη βοήθησε. Τραγούδησε για πρώτη φορά με τη συνοδεία ορχήστρας το «Russian Roulette» της Rihanna και άκουσε ένα μεγάλο μπράβο για αυτό το βήμα της. Όμως δεν ήταν αρκετό.

Η ίδια πάντως, υποσχέθηκε στον εαυτό της ότι θα κάνει μαθήματα φωνητικής και πως δεν θα εγκαταλείψει το τραγούδι.

Η έκπληξη ήρθε από τον Μιχάλη Κουινέλη. Η 32χρονη Γεωργία Γιασεμί, επαγγελματίας τραγουδίστρια και λαϊκή φωνή, ερμήνευσε το «Αν είναι η αγάπη αμαρτία» της Τζένης Βάνου. Η μοναδική καρέκλα που γύρισε ήταν αυτή του Μιχάλη, ο οποίος της είπε «Ήθελα μια λαϊκή φωνή στο δυναμικό μου. Πάτησα το κουμπί γιατί μου άρεσες πάρα πολύ και είπες και ένα δύσκολο τραγούδι».

Η ίδια πάντως, ομολόγησε ότι εξ αρχής ο στόχος της ήταν να μπει στην ομάδα του και δήλωσε ικανοποιημένη που του πέτυχε.

Δεν είχε την ίδια τύχη όμως και η άλλη λαϊκή φωνή. Η Ματίνα Πάντζαλη, που άφησε για λίγο τις σπουδές της για να διαγωνιστεί στο Voice, δεν κατάφερε να μπει τελικά σε αυτό.

Η 24χρονη που είχε παρακολουθήσει μαθήματα στο μουσικό εργαστήρι του Γιώργου Θεοφάνους, ερμήνευσε το «Κρυφτό» της Γλυκερίας, όμως καμία από τις καρέκλες δεν γύρισε κι έμεινε εκτός παιχνιδιού. Η ίδια πάντως ξεκαθάρισε ότι αγαπά πολύ το τραγούδι και δεν θα το αφήσει.

Ο Ανδρέας Φοξ από το Λονδίνου, με καταγωγή από την Κύπρο, είχε πάρα πολύ άγχος. Ήθελε να αποδείξει ότι δεν είναι «κ….Άγγλος» όπως είπε πριν μπει μέσα να τραγουδήσει και το κατάφερε πανηγυρικά.

Ερμηνεύοντας το «All of me» του του John Legend κατάφερε να κάνει και τους τέσσερις coaches να γυρίσουν και να «τσακωθούν» για το ποιον θα επιλέξει. Είχε τόσο άγχος που σχεδόν κατέρρευσε μετά την ερμηνεία του, αλλά η χαρά του δεν κρυβόταν κυρίως όταν αγκάλιασε τον Μιχάλη, στου οποίου την ομάδα θα διαγωνιστεί.

Έπεσε με τέτοιο πάθος πάνω του, που ο Αντώνης σχολίασε ότι ήρθε σε λάθος εκπομπή. «Στο Πάμε Πακέτο» έπρεπε να πας» αστειεύτηκε ο coach.

 

Ο Μιχάλης Γάργαλης είναι μόλις 21 ετών, αλλά οι δυνατότητές του πολύ μεγαλύτερες. Ασχολείται με το τραγούδι τα τελευταία έξι χρόνια και είναι μέλος του συγκροτήματος High Voltage μαζί με την περσινή διαγωνιζόμενη του show Ελένη Γεραγίδη, η οποία μάλιστα έκανε και την αίτηση του για το Voice.

Προκάλεσε ένα μικρό πανικό μεταξύ των coaches, τη ρίψη ενός μπουκαλιού από τη Δέσποινα στον Αντώνη και τελικά διάλεξε τον Μιχάλη.

Η Ελένη Μιχαήλ, από την Κύπρο, είναι μόλις 17 χρονών. Τραγουδώντας το «Real all about it» κατάφερε να κάνει την Δέσποινα να γυρίσει και να προσθέσει ακόμα μία αιθέρια φωνή στην ομάδα της.

 «Γλυκύτατο πλάσμα, με γλυκύτατη φωνή, αδούλευτη όμως. Κάτω από τις οδηγίες της Δέσποινας, μετά το Voice θα βγεις πολύ καλύτερη» είπε στο κορίτσι ο Αντώνης.

 

VIDEO