Γενικά

24 Οκτωβρίου 2015 08:27

Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 κάνει το JOY με την Δούκισσα Νομικού

Σήμερα στον ΑΝΤ1 (16:15) η μεγάλη πρεμιέρα για την ψυχαγωγική εκπομπή με την Δούκισσα Νομικού. Μας παρουσιάζει την… JOY πλευρά της ζωής.

Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 κάνει το JOY με την Δούκισσα Νομικού
-



Το JOY έρχεται στον ΑΝΤ1 με παρουσιάστρια τη μοναδική Δούκισσα Νομικού, σε μία νέα, συναρπαστική συνεργασία! Η Δούκισσα αναλαμβάνει το ρόλο της οικοδέσποινας και μας ξεναγεί στην πιο χαρούμενη πλευρά της ζωής, γεμάτη χαμόγελο και αισιοδοξία.

Γρήγορο, φρέσκο, πολυθεματικό, χρηστικό, το JOY είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται κανείς για τα απογεύματα του Σαββατοκύριακου. Για να χαλαρώσει, να ενημερωθεί, να μάθει όσα θέλει για τις αγαπημένες του δραστηριότητες και γιατί όχι; Να γελάσει!

Μαζί με την Δούκισσα, μία εξαιρετική ομάδα νέων ανθρώπων, καταξιωμένων στο χώρο τους, ετοιμάζει τα πιο ενδιαφέροντα και επίκαιρα θέματα σε πολλές και διαφορετικές κατηγορίες όπως: Μόδα, Μαγειρική, Zαχαροπλαστική, Beauty Tips, Fitness, Hollywood news, City Life και πολλά ακόμα.

Και το JOY δεν σταματά έδώ! Η Δούκισσα Νομικού συναντά τους πιο ενδιαφέροντες ανθρώπους και καταφέρνει να αναδείξει τη JOY πλευρά τους μέσα από μία ξεχωριστή συζήτηση.

JOY - Δούκισσα Νομικού

Αρχισυνταξία: Ανθή Βούλγαρη – Νίκη Παγιατάκη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης
Δ/νση Παραγωγής: Γιάννης Σαρρής
Executive Producer: Δημήτρης Αργυρόπουλος

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)