Εκδηλώσεις

17 Ιουλίου 2015 17:35

Μεγάλος διαγωνισμός από τον Ρυθμό 949

Text to Speech

Αγόρασε τώρα το εισιτήριο της συναυλίας ΡΥΘΜΟΣ 949 ALL STAR CONCERT by ΚΡΙ ΚΡI και διεκδίκησε διακοπές με ιστιοπλοϊκό για σένα και τους φίλους σου!

Η αντίστροφη μέτρηση... ΞΕΚΙΝΗΣΕ!

Λίγες μέρες έμειναν για το συναυλιακό γεγονός του καλοκαιριού το Ρυθμός 949 ALL STAR CONCERT by ΚΡΙ ΚΡΙ!

Με κάθε αγορά εισιτηρίου από τα σημεία προπωλήσης: VIVA.GR, 11876, PUBLIC, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS, IANOS, RELOAD, MEDIA MARKT & SOUTH COAST μέχρι την Τετάρτη 22/07 στις 12:00 το μεσημέρι ίσως να είσαι εσύ ο τυχερός που θα κερδίσει ένα 7μερο ταξίδι με ιστιοπλοϊκό παρέα μας τους φίλους σου αξίας 4,000€.

Η κλήρωση θα γίνει στο χώρο διεξαγωγής της συναυλίας ΡΥΘΜΟΣ 949 ALL STAR CONCERT BY ΚΡΙ ΚΡΙ την Τετάρτη  22/07 στο South Coast (Α' πλαζ Βούλας).

Στις 22 Ιουλίου, περισσότερα από 23 κορυφαία αστέρια της ελληνικής μουσικής θα ανέβουν στην ειδικά διαμορφωμένη σκηνή του SOUTH COAST (Α’ Πλαζ Βούλας) δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό σε ένα ξεχωριστό live show.

DEMY, GINNΟ, MEΛISSES, OTHERVIEW, PLAYMEN , REC, STAN, VEGAS, ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΪΡΑ, ΗΛΙΑΣ ΒΡΕΤΤΟΣ, ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΙΚΟΥΔΗ, ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΕΡΗΣ, ΜΗΔΕΝΙΣΤΗΣ, ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΛΕΓΑΚΗΣ και οι ONIRAMA σε Special ΚΡΙ ΚΡΙ act μεταξύ άλλων θα δώσουν το δικό τους παρόν σε μία διοργάνωση που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

Οι μουσικοί παραγωγοί του Ρυθμού 949 θα βρίσκονται εκεί από νωρίς για να μεταδίδουν ζωντανά το «ρυθμό» της συναυλίας.

Μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για την υποστήριξη του πολύ σημαντικού έργου του ΚΕΘΕΑ ΣΤΡΟΦΗ.

Ρυθμός 949 ALL STAR CONCERT by ΚΡΙ ΚΡΙ

Θα είμαστε όλοι εκεί!

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα τελευταία updates του μουσικού event στον Ρυθμό 949,στο www.rythmosfm.gr και το www.krikri.gr/blog/concert.

VIDEO