Γενικά

30 Μαρτίου 2016 23:27

Ο Τριντό “έβαλε τα γυαλιά” στον Πούτιν (φωτό)

Text to Speech

Ο γοητευτικός πολιτικός κάνει επίδειξη γιόγκα πάνω στα γραφεία και «κλέβει» τον τίτλο του "πιο αθλητικού ηγέτη στον κόσμο" από τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Ο Τριντό “έβαλε τα γυαλιά” στον Πούτιν (φωτό)

Όταν ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό κάνει γιόγκα, κινδυνεύει η δόξα του Βλαντιμίρ Πούτιν….

Αν και τα τελευταία χρόνια ο Πούτιν μονοπωλούσε τα πρωτοσέλιδα με τις αθλητικές του επιδόσεις, ωστόσο τον τίτλο του «πιο αθλητικού πολιτικού ηγέτη στον κόσμο» παίρνει δικαιωματικά ο Καναδός πρωθυπουργός, Τζάστιν Τριντό.

Άλλωστε σόι πάει το βασίλειο, καθώς ο πατέρας του Τριντό και πρώην πρωθυπουργός του Καναδά, Πιέρ Έλιοτ Τριντό, διέθετε καφέ ζώνη στο τζούντο.

Ο 44χρονος γοητευτικός πολιτικός, ο οποίος είναι εξαιρετικά δημοφιλής, είναι μεγάλος θαυμαστής των σπορ και το δείχνει σε κάθε ευκαιρία. Το 2013, ο Τριντό δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία, στην οποία κάνει μια στάση yoga στο γραφείο του, προκαλώντας ενθουσιασμό στους ακόλουθους του.

Justin Trudeau - Καναδός - Καναδάς - πολιτικός - αθλητικός

Άλλωστε, πριν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, τη δεκαετία του 1990, ο γοητευτικός πολιτικός εργαζόταν ως εκπαιδευτής snowboarding, με τους μαθητές του να δηλώνουν ότι ήταν πολύ συμπαθητικός και διασκεδαστικός. Ακόμα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, o Τριντό δεν χάνει ευκαιρία να δημοσιεύει αθλητικές φωτογραφίες παίζοντας ράγκμπι και μποξ, πηγαίνοντας με την οικογένεια του για βαρκάδα, όντας ο αναβάτης ενός ελκήθρου, ή σηκώνοντας στην παλάμη του τους μικρούς υποστηρικτές του και τον νεότερο γιο του, Άντριεν.

VIDEO