Γενικά

25 Νοεμβρίου 2017 08:04

Κέβιν Σπέισι: τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση και δεύτερος άνδρας

Text to Speech

Συνεχίζονται οι έρευνες της Σκότλαντ Γιαρντ Στο "στόχαστρο" των Αρχών και ο Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys.

Κέβιν Σπέισι: τον κατηγορεί για σεξουαλική επίθεση και δεύτερος άνδρας

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Κέβιν Σπέισι, καθώς η Σκότλαντ Γιάρντ ερευνά πλέον και μια δεύτερη κατηγορία εναντίον του διάσημου ηθοποιού του Χόλυγουντ.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα η βρετανική αστυνομία διεύρυνε την έρευνα εναντίον του κινηματογραφικού αστέρα, επισημαίνοντας πως πλέον είναι δυο τα θύματα που στρέφονται εναντίον του.

Η πρώτη έρευνα έχει να κάνει με συμβάν στο σπίτι του στο Λονδίνο το 2008, ενώ η νέα έρευνα εξετάζει καταγγελίες για συμβάν που φέρεται να έγινε το 2005 στην περιοχή του Λάμπεθ, όπου στεγάζεται το θέατρο Old Vic, του οποίου ήταν καλλιτεχνικός διευθυντής ο Σπέισι.

Την περασμένη εβδομάδα, το θέατρο Old Vic είχε γνωστοποιήσει ότι έχει λάβει 20 «προσωπικές μαρτυρίες» σε βάρος του Κέβιν Σπέισι για «ανάρμοστη συμπεριφορά». Αυτές οι κατηγορίες αναφέρονταν σε μια περίοδο έως το 2013 με τα γεγονότα που καταγγέλθηκαν να αφορούν κυρίως το 2009.

Νικ Κάρτερ

Στο κάδρο του τεράστιου σεξουαλικού σκανδάλου μπαίνει και το μέλος του διάσημου συγκροτήματος Backstreet Boys, Νικ Κάρτερ. H πρώην τραγουδίστρια Μελίσα Σούμαν τον κατηγορεί πως την είχε βιάσει το 2002, όταν εκείνη ήταν μόλις 18 χρονών και ο Κάρτερ την είχε καλέσει στο σπίτι του στη Καλιφόρνια.

Γράφοντας στο blog της η ίδια εξηγεί τα πάντα με λεπτομέρειες! Η τραγουδίστρια των Dream αφηγήθηκε ότι ο Κάρτερ την κάλεσε στο διαμέρισμά του, σε μια καθαρά φιλική συνάντηση φίλων, ενώ είχε προηγηθεί μια φωτογράφηση για την ταινία The Hollow όπου συμμετείχαν και οι δύο.

Η Schuman αναφέρει ότι ο Κάρτερ την φίλησε και στη συνέχεια άρχισε να κατεβάζει το παντελόνι του, ζητώντας της να συνευρεθούν. Η ίδια υποστηρίζει ότι λόγω των αυστηρών αρχών της και την έλλειψη σεξουαλικών εμπειριών αρνήθηκε να προχωρήσουν. Ο τραγουδιστής όμως επέμεινε και εκείνη αναγκάστηκε να το υποστεί...

VIDEO