Γενικά

24 Μαΐου 2018 06:48

“Παρθένα Ζωή”: O Μάρκος κάνει πρόταση γάμου στη Σοφία!

Text to Speech

Λίγες μέρες μετά το γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν, τα φώτα της δημοσιότητας στρέφονται στον επόμενο, πολυαναμενόμενο γάμο της χρονιάς… στον ΑΝΤ1!

“Παρθένα Ζωή”: O Μάρκος κάνει πρόταση γάμου στη Σοφία!

Έτσι, την Πέμπτη 24 Μαΐου, όλοι οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία, να παρακολουθήσουν “live”, την πρόταση γάμου του Μάρκου (Αλέξανδρος Σταύρου) στη Σοφία (Τζένη Μπότση). Λίγο έλειψε να τα κάνει μαντάρα η Σοφία αλλά τελικά η ώρα που περίμενε η ίδια, αλλά και το κοινό της αγαπημένης καθημερινής σειράς «Παρθένα Ζωή», έφτασε.

Υπόθεση (επ. 161):

Η Μαρίνα (Μυριέλλα Κουρεντή) βολιδοσκοπεί τι ακριβώς θυμάται ο Άρης (Αποστόλης Τότσικας) και αν σκοπεύει να της ξαναζητήσει διαζύγιο. Ο Άρης τη βγάζει από την αγωνία της, διαβεβαιώνοντάς την ότι κατάφερε να του αλλάξει γνώμη για εκείνη.

Ο Μάρκος κάνει την πολυαναμενόμενη πρόταση γάμου στη Σοφία, παρόλο που κόντεψε να την καταστρέψει με την ανυπομονησία της. Η Ζωή (Σοφίνα Λαζαράκη) ευτυχισμένη για τους γονείς της, όπως και η Κική (Μάρω Χασιώτη) με τον Διονύση (Νίκος Αναγνωστόπουλος) που πλέον είναι ζευγάρι. Η Χρυσάνθη (Χριστίνα Τσάφου) πλέει σε πελάγη ευτυχίας και για τα δυο παιδιά της.

Η Μαρίνα λέει στον Βίκτωρα (Δάνης Κατρανίδης) ότι δε θα αλλάξει τη γνώμη του Άρη και ο πόλεμος μεταξύ τους ανάβει για τα καλά. Ο Βίκτωρας κάνει μία ύστατη προσπάθεια να μεταπείσει τον Άρη παίζοντας το τελευταίο του χαρτί, ενώ την ίδια στιγμή ο Παύλος (Γιάννης Ποιμενίδης) βρίσκεται πολύ κοντά στην αλήθεια για τους πραγματικούς του γονείς.

Μη χάσετε την πρόταση γάμου του Μάρκου στη Σοφία, αυτή την Πέμπτη στις 24 Μαΐου, στις 19.00, στον ΑΝΤ1!

Μείνετε συντονισμένοι, καθημερινά!

Παρθένα ζωή - πρόταση γάμου

https://www.antenna.gr/parthenazwi

FB page: Ζωή Καλλέργη https://www.facebook.com/kallergizoi/

Instagram : @zoikallergi https://www.instagram.com/zoikallergi/

#ParthenaZwi

Παρθένα ζωή - πρόταση γάμου

Παρθένα ζωή - πρόταση γάμου

Παρθένα ζωή - πρόταση γάμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO