Γενικά

22 Σεπτεμβρίου 2018 15:51

Πέτα τη φριτέζα: τι γίνεται στα πρώτα δύο επεισόδια (εικόνες)

Text to Speech

Ο πατέρας του Κίμωνα του αποκαλύπτει, λίγο πριν πεθάνει, πως δεν είναι ο πραγματικός του πατέρας. Του αφήνει μια τελευταία επιθυμία…

Πέτα τη φριτέζα: τι γίνεται στα πρώτα δύο επεισόδια (εικόνες)

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου

Επεισόδιο 1: Γόνος τηγανιτός

O Κίμωνας Ορλώφ, ένας διάσημος Έλληνας σεφ, που μια ζωή μεγαλουργεί στο εξωτερικό, επιστρέφει άρον-άρον στην Ελλάδα για να τον αποχαιρετήσει ο πατέρας του, που βρίσκεται στα τελευταία του.

Εκτός από τον αποχαιρετισμό, όμως, ο πατέρας του έχει μία έκπληξη γι’ αυτόν. Του αποκαλύπτει ότι δεν είναι αυτός ο πραγματικός του πατέρας, αλλά ο Αντρέας, ένας ιδιοκτήτης παραλιακής αλλά και παρακμιακής ψαροταβέρνας στην επαρχία.

Η τελευταία χάρη που ζητάει πριν φύγει απ’ τη ζωή; Να βοηθήσει τον Αντρέα να σώσει την ταβέρνα του, μήπως και σωθεί η ψυχή του τώρα που “φεύγει”.

Πέτα τη φριτέζα - ANT1

Ο Αντρέας, βυθισμένος στα χρέη, δανείζεται συνεχώς από την αδερφή του Ζαμπέλα και τον γαμπρό του Αλέκο.

Ο Κίμωνας αποφασίζει να πάει στο γραφικό παραθαλάσσιο χωριό “Φτασμένο” μαζί με τον γιο του, για να προτείνει στον Αντρέα να εξαγοράσει ένα μέρος της ταβέρνας του, αλλά χωρίς να του αποκαλύψει ποιος είναι πραγματικά…

Πέτα τη φριτέζα - ANT1

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου

Επεισόδιο 2: Μαρίδες λουλουδάτες του Αντρέα

Ο Αντρέας μπερδεύει τον Κίμωνα με έναν “μιλημένο” κριτικό γεύσης και βάζει τα δυνατά του για να τον εντυπωσιάσει. Το αποτέλεσμα είναι αποκαρδιωτικό για όλους και ο Κίμωνας φεύγει από την ταβέρνα τρέχοντας.

Πέτα τη φριτέζα - ANT1

Πέτα τη φριτέζα - ANT1

Παράλληλα, ο Φίλιππος βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς βρίσκεται κυνηγημένος από τον Μένιο, τον μικρό γιο της Ζαμπέλας και του Αλέκου. Ο Φίλιππος είναι σε άρνηση, επειδή θα περάσει τόσο καιρό με τον πατέρα του σε ένα άγνωστο μέρος. Η Φωτεινή βρίσκεται σε αδιέξοδο, καθώς μετά το συμβάν με τον Κίμωνα στο πρώην μαγαζί της, έχει βγάλει κακό όνομα στον κόσμο της γαστρονομίας.

Πέτα τη φριτέζα - ANT1

Ο Κίμωνας βλέπει από πρώτο χέρι τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται το μαγαζί του Αντρέα και αναλαμβάνει δράση, κάνοντας του μία αναπάντεχη πρόταση για να σώσει το μαγαζί του. Μια πρόταση με… μεγάλο τίμημα για τον Αντρέα.

Πέτα τη φριτέζα - ANT1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO