Γενικά

29 Σεπτεμβρίου 2018 19:24

Η Μισέλ Ομπάμα σε ρόλο… “ιερέα”! (βίντεο)

Text to Speech

Η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ βοήθησε ένα ζευγάρι να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης...

Η Μισέλ Ομπάμα σε ρόλο… “ιερέα”! (βίντεο)

Η Μισέλ Ομπάμα ανέλαβε διαφορετικού είδους επίσημα καθήκοντα, βοήθησε ένα ζευγάρι που ενωνόταν με τα δεσμά του γάμου να πει το "ναι". 

Ο γάμος που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου μεταξύ της Στεφάνια Ρίβκιν και του Τζόελ Σέρκους τελέστηκε από την πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τo TMZ, η Μισέλ Ομπάμα βοήθησε το ζευγάρι να ανταλλάξει τους όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Theater on the Lake, στη λίμνη Μίσιγκαν.

Στην αναγγελία του γάμου που δημοσιεύθηκε στην New York Times, αναφερόταν ότι η νύφη είναι διευθύντρια του τμήματος πωλήσεων στη Google και κόρη του αναπληρωτή δήμαρχου του Σικάγου Ρόμπερτ Ρίβκιν και της Σίντι Μόλις, προέδρου της φιλανθρωπικής οργάνωσης της Πένι Πρίτζκερ, Ίδρυμα Pritzker Traubert. Η Πρίτζκερ είχε υπηρετήσει ως γραμματέας Εμπορίου στην κυβέρνηση Ομπάμα. Ο γαμπρός, επενδυτικός εταίρος στο DNS Capital του Σικάγου, την οικογενειακή επιχείρηση των Μάικλ Πούκερ και Τζίτζι Πρίτζκερ.

Δεν προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι η Μισέλ τέλεσε τον γάμο στο Σικάγο. Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της, πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα έχουν πολύ στενούς δεσμούς με την πόλη: η Μισέλ γεννήθηκε εκεί, το 1964, και ο Μπάρακ ήταν γερουσιαστής του Ιλινόις από το 1997 έως το 2008.

VIDEO