Life

19 Ιουνίου 2019 11:41

Η Μπέλα Θορν απάντησε στον εκβιασμό δημοσιεύοντας γυμνές φωτογραφίες της! (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Η 21χρονη ηθοποιός όχι μόνο δεν υπέκυψε στις απειλές που δεχόταν, αλλά πέρασε στην αντεπίθεση δημοσιεύοντας η ίδια «καυτές» φωτογραφίες της.

Η Μπέλα Θορν απάντησε στον εκβιασμό δημοσιεύοντας γυμνές φωτογραφίες της! (εικόνες)
-

Η Μπέλα θορν δέχθηκε τον  εκβιασμό ενός χάκερ που είχε καταφέρει να βάλει στο «χέρι» γυμνές της φωτογραφίες. Απειλούσε ότι θα τις δημοσιεύσει αν δεν έπαιρνε χρήματα, μόνο που δεν υπολόγισε σωστά την αντίδραση της 21χρονης σταρ.

H 21χρονη ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια, που έγινε γνωστή μέσα από σειρές του Disney Channel, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter τόπλες φωτογραφίες της και screenshots από συνομιλίες με τον εκβιαστή χάκερ.

«Τις τελευταίες 24 ώρες με απειλούσαν με τα ίδια μου τα γυμνά. Νιώθω απαίσια, νιώθω ότι με παρακολουθούσαν, αισθάνομαι ότι κάποιος πήρε από εμένα κάτι που ήθελα να δει μόνο ένα πολύτιμο άτομο», έγραψε η Θορν και συμπλήρωσε.

«Για πολύ καιρό άφησα κάποιον να επωφεληθεί από εμένα και αισθάνομαι απαίσια για αυτό. Δημοσιεύω αυτές τις φωτογραφίες γιατί είναι δική μου απόφαση. Δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις κάτι από εμένα. Μπορώ να κοιμηθώ ήρεμη σήμερα ξέροντας ότι πήρα τη δύναμη μου πίσω. Δεν μπορείς να ελέγξεις τη ζωή μου και ποτέ δεν θα μπορέσεις», ήταν η δυναμική απάντηση της.

Η ηθοποιός μάλιστα είπε ότι ο χάκερ της έστειλε γυμνές φωτογραφίες και άλλων διασημοτήτων. Και μιλώντας στο Hollywood Reporter ανέφερε, «Ακούγεται σαν να είναι 17 ετών και, όσο θυμωμένη κι αν είμαι μαζί του, ήθελα να του δώσω ένα μάθημα. Είναι ακόμη παιδί και κάνουμε λάθη, και αυτό το λάθος είναι κακό. Δεν θέλω να καταστραφεί η ζωή κάποιου 17χρονου επειδή δεν σκεφτόταν σωστά και φερόταν σαν ηλίθιος».

Μπέλα Θορν - φωτογραφίες - γυμνές - social media - εκβιασμός

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ