Life

23 Ιουνίου 2019 07:57

“Thrive” σε διαφορετικά…μονοπάτια αυτήν την Κυριακή (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Όταν ο αθλητισμός σώζει καταστάσεις κι όταν γίνεται κινητήριος δύναμη για τη ζωή. Η Νίκη Κάρτσωνα και ο Νίκος Παπαγγελής μοιράζονται τις ιστορίες τους.

“Thrive” σε διαφορετικά…μονοπάτια αυτήν την Κυριακή (εικόνες)
-

Η Zέτα Δούκα συναντά την Νίκη Κάρτσωνα και μας μιλά για το πώς κατάφερε να αγαπήσει τον εαυτό της όταν άρχισε να τον ανακαλύπτει και να τον εξερευνά. Η Νίκη Κάρτσωνα μοιράζεται την ιστορία της όταν χρειάστηκε να εγκαταλείψει την οικογενειακή εστία στην Καλαμάτα και στην ηλικία των μόλις 11 ετών να γίνει μέλος της Εθνικής Ομάδας της Ρυθμικής Γυμναστικής και να μείνει μόνιμα στο ΟΑΚΑ. Όπως εξηγεί, ο πρωταθλητισμός της έδωσε πολλά αλλά η τελειομανία ήταν ένα χαρακτηριστικό που την εξαντλούσε.

TΗRIVE - 23/6

Επόμενος καλεσμένος στο «Thrive» είναι ο πανελλήνιος πρωταθλητής στο ποδήλατο για άτομα με αναπηρία, Νίκος Παπαγγελής. Λίγο πριν τους Παραολυμπιακούς Αγώνες «Τόκιο 2020» και τον στόχο για μετάλλιο, ο Νίκος Παπαγγελής μοιράζεται την ιστορία του. Σε ηλικία 15 ετών το πόδι του ακρωτηριάζεται ώστε ο καρκίνος με τον οποίο είχε διαγνωσθεί σε νεαρή ηλικία να μην επιστρέψει ποτέ ξανά.  Ο Νίκος Παπαγγελής έμαθε να περπατάει από την αρχή αλλά και να αγαπήσει την ποδηλασία. Σήμερα σπουδάζει Διαιτολογία στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο και προετοιμάζεται για τον επόμενό του στόχο, ένα μετάλλιο στους Παραολυμπιακούς στο Τόκιο.

TΗRIVE - 23/6

«Thrive», η εβδομαδιαία εκπομπή ευεξίας με παρουσιάστρια τη Ζέτα Δούκα έχει σκοπό την προώθηση της προσωπικής ισορροπίας και εξέλιξης, της ανάπτυξης και ενίσχυσης της αυτοπεποίθησης και τη δημιουργία νέων δρόμων στους σημαντικούς τομείς της ζωής μας. Ταυτόχρονα, ανακαλύπτουμε νέα «Thrive Tips» από άρθρα της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, ThriveGlobal.gr, ώστε να μπορέσουμε άμεσα και εύκολα να συγκρίνουμε τους ενδεδειγμένους τρόπους ανάπτυξης, εξέλιξης και επίλυσης προβλημάτων με τους δικούς μας.

TΗRIVE - 23/6

«Thrive». Κάθε Κυριακή στις 9 το πρωί.

#ThriveGreece

https://www.antenna.gr/thrive

Συντελεστές:

Παρουσιάζει: Ζέτα Δούκα

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Κουλελής

Αρχισυνταξία: Κία Παπαδοπούλου

Διευθύντρια περιεχομένου: Φαίη Ευθυμίου

Executive Producer: Νίκος Αλαβάνος

Line Producer: Μάριαμ Κασέμ

Διεύθυνση Παραγωγής: Γιάννης Βαγενάς

Μοντάζ: Πάνος Πολύζος

Εταιρεία παραγωγής: FILMIKI

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ