Life

08 Ιουλίου 2019 08:47

Εκλογές 2019: στη Βουλή Νόνη Δούνια και Ραλλία Χρηστίδου

Διάβασέ μου το...

Πρόσωπα από τον χώρο της τέχνης και της τηλεόρασης που διεκδίκησαν την ψήφο του λαού και δικαιώθηκαν...

Εκλογές 2019: στη Βουλή Νόνη Δούνια και Ραλλία Χρηστίδου
-

Όλο και περισσότερα πρόσωπα από το χώρο της τηλεόρασης και της Τέχνης επιλέγουν να αφήσουν για λίγο το χώρο του θεάματος, προκειμένου να ασχοληθούν με την πολιτική.

Δεν ήταν μάλιστα λίγοι οι καλλιτέχνες που διεκδίκησαν την ψήφο του λαού στις εθνικές εκλογές της 7η Ιουλίου και μάλιστα… δικαιώθηκαν.

Μεταξύ αυτών είναι η Ραλλία Χρηστίδου, η οποία κατέβηκε υποψήφια στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθήνας και κέρδισε μια από τις 86 έδρες που παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Με περισσότερες από 7.000 ψήφους την πόρτα της Βουλής θα περάσει και η Νόνη Δούνια, η οποία ήταν υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία στην Α’ Πειραιά. Η ίδια είχε καταφέρει να εκλεγεί και δημοτική σύμβουλος με τον Γιάννη Μώραλη στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές.

Με το ΚΚΕ εκλέγεται βουλευτής η Σεμίνα Διγενή, η οποία άφησε την έδρα της στο ευρωκοινοβούλιο για να ασχοληθεί με την πολιτική ζωή της χώρας.

Ο ηθοποιός Κλέων Γρηγοριάδης κέρδισε μία από τις εννέα έδρες του ΜέΡΑ25 και έτσι θα συνοδεύει τον Γιάνη Βαρουφάκη στη νέα Βουλή.

Αρκετοί όμως ήταν και αυτοί που δεν τα κατάφεραν και ας έβαλαν τα δυνατά τους, όπως η Βάνα Μπάρμπα, ο Γιώργος Χρανιώτης (ΜέΡΑ25), ο Τάκης Φύσσας (ΝΔ), η Σοφία Μουτίδου (ΚΙΝΑΛ), ο Γιώργος Πετρόχειλος (Χρυσή Αυγή), αλλά και ο Στηβ Γιατζόγλου (Χρυσή Αυγή).