Life

11 Ιουλίου 2019 07:11

Στη Σούδα το γιοτ του Εμίρη του Κατάρ (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Έκπληκτοι έμειναν όσοι πέρασαν από το λιμάνι της Σούδας το απόγευμα της Τρίτης.

Στη Σούδα το γιοτ του Εμίρη του Κατάρ (εικόνες)
-

Ενώπιον ενός πολυτελούς γιοτ βρέθηκαν όσοι ήταν χθες στο λιμάνι της Σούδας.

Το μεγάλο σκάφος έχει δέσει από το απόγευμα της Τρίτης στην ελεγχόμενη ζώνη στον προβλήτα Αδρίας, στην περιοχή που ελέγχεται από εταιρεία ασφαλείας, ενώ έχει απαγορευτεί η προσέγγιση όλων.

Σύμφωνα με το flashnews.gr, που δημοσιεύει και τις σχετικές φωτογραφίες, το γιοτ ανήκει στον Εμίρη του Κατάρ, τον 39χρονο Σεΐχη, Tamim bin Hamad Al Thani.

Ο 39χρονος Σείχης κατέχει διάφορες κυβερνητικές θέσεις και ασχολείται ιδιαίτερα με τον αθλητισμό και είναι ο ουσιαστικός ιδιοκτήτης της  Paris Saint-Germain μέσω της εταιρείας που ίδρυσε υπο την επωνυμία  Oryx Qatar Sports Investments.

Σούδα - γιοτ - Εμίρης του Κατάρ

Μάλιστα είναι και ο βασικός συντελεστής για να αναλάβει το Κατάρ την διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου το 2022.

Σούδα - γιοτ - Εμίρης του Κατάρ

Σε ότι αφορά στο σούπερ γιοτ που «έδεσε» στην Σούδα, το Al Lusail στα 123 μέτρα μήκους έχει όλα όσα χρειάζεται ένας Σεΐχης και οι προσκεκλημένοι του.

Σούδα - γιοτ - Εμίρης του Κατάρ

Εκτός από τις σουίτες, διαθέτει και γυμναστήριο, πισίνα, σαλόνι ομορφιάς, γκαράζ για πολυτελή μικρότερα σκάφη, κινηματογράφο, BBQ, beach club, χώρο προσγείωσης ελικοπτέρου και άλλα πολλά.

AP - Tamim bin Hamad Al Thani

Προς το παρόν δεν είναι γνωστό εάν στο σκάφος επιβαίνει ο ίδιος ο Σεΐχης η απλά κάποιοι καλεσμένοι του, αλλά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας μάλλον πρέπει να μας βάλουν σε σκέψεις.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ