Life

25 Ιουλίου 2019 12:57

Η εκδίκηση του συντρόφου του Τζορτζ Μάικλ: έκανε γυαλιά καρφιά τη βίλα που συζούσαν

Διάβασέ μου το...

Ποιον θέλησε να εκδικηθεί ο Φαντί Φαουάζ και γιατί. Την απόλυτη καταστροφή αντίκρυσαν οι Πυροσβέστες που κλήθηκαν στη βίλα!

Η εκδίκηση του συντρόφου του Τζορτζ Μάικλ: έκανε γυαλιά καρφιά τη βίλα που συζούσαν
-

Γυαλιά καρφιά τα έκανε ο Φαντί Φαουάζ τη βίλα στην οποία ζούσε με τον σύντροφό του, Τζορτζ Μάικλ μέχρι και τη στιγμή του θανάτου του διάσημου τραγουδιστή.

Ο 46χρονος άνδρας θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκδικηθεί της αδελφές του Τζορτζ Μάικλ, καθώς απαιτούσαν να εγκαταλείψει το σπίτι, μιας και ο ποπ σταρ δεν ανέφερε στην κληρονομιά του τον Φαουάζ.

Εκείνος, όταν πια η κατάσταση έφθασε στο απροχώρητο, άνοιξε τις βρύσες σε όλο το σπίτι, έσπασε ότι βρήκε μπροστά του και στη συνέχεια ανέβηκε στη στέγη.

Ένας γείτονας που είδε τον άνδρα, ενημέρωσε τις Αρχές, οι οποίες έσπευσαν στο διαλυμένο σπίτι και συνέλαβε τον Φαντί Φαουάζ με την κατηγορία της πρόκλησης βλάβης. Ο ίδιος κρατείται σε αστυνομικό τμήμα του βόρειου Λονδίνου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν τέτοια η έκταση της ζημιάς στην έπαυλη, που χρειάστηκε να κληθεί η πυροσβεστική για να απομακρύνει τα σπασμένα αντικείμενα και το νερό που έτρεχε από τους σπασμένους σωλήνες!