Life

11 Σεπτεμβρίου 2019 16:30 Τελευταία ενημέρωση : 11 Σεπτεμβρίου 2019 22:07

“Ράγισαν καρδιές” στην κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο “χειροκρότημα” στον σπουδαίο τραγουδοποιό. Το “παρών” έδωσε και ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

“Ράγισαν καρδιές” στην κηδεία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα (εικόνες)
-

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε το μεσημέρι το Κοιμητήριο Ζωγράφου για το “ύστατο χαίρε” στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή προδομένος από την καρδιά του, σε ηλικία μόλις 63 ετών.

Δύσκολα μπορούσαν συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες του αγαπημένου τραγουδοποιού να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους. Συντετριμμένη η μοναχοκόρη του, Μαρία Κλάρα, που ήταν εκείνη που βρήκε νεκρό τον πατέρα της.

Η μητέρα της, Ελένη, και ο Διονύσης Τσακνής προσπαθούσαν να την παρηγορήσουν, την ώρα που ακολουθούσαν το φέρετρο.

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ - ΚΗΔΕΙΑ - ΣΥΝΘΕΣΗ

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ - ΚΗΔΕΙΑ - ΣΥΝΘΕΣΗ

Το στεφάνι της συζύγου του, Ελένης και της μοναχοκόρης του, Μαρίας-Κλάρας έγραφε: «Στον λατρεμένο μας σύζυγο και πατερούλη που η καλοσύνη του και η αγάπη του αγκάλιασε εμάς και όλο τον κόσμο».

ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ - ΚΗΔΕΙΑ - ΣΥΝΘΕΣΗ

Η οικογένεια του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα είχε παρακαλέσει αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το έργο της Ένωσης “Μαζί για το Παιδί”.

Μεταξύ του πλήθους των καλλιτεχνών που αποχαιρέτησαν τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα στο Κοιμητήριο Ζωγράφου ήταν ο Γιώργος Νταλάρας, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, ο Διονύσης Τσακνής, ο Θάνος Μικρούτσικους, η Ελένη Ράντου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, ο Γιάννης Μπαχ Σπυρόπουλος, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Αντώνης Μιτζέλος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Στέλιος Ρόκκος, η Τάνια Τσανακλίδου, η Χάρης Αλεξίου, η Ραλλία Χρηστίδου, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Μανώλης Φάμελλος, ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ο Γιαννης Γιοκαρίνης, ο Γιώργος Κιμούλης και πολλοί ακόμα. Από τον πολιτικό χώρο παραβρέθηκαν επίσης τα στελέχη του ΚΚΕ, Σπύρος Χαλβατζής και Νίκος Σοφιανός.

Το “παρών” έδωσε επίσης ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα.

Gallery

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ