Life

21 Σεπτεμβρίου 2019 23:36

“Thrive”: Έρχεται και αυτή την εβδομάδα με μία μικρή αλλαγή (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Εκλεκτοί καλεσμένοι μοιράζονται τα μυστικά τους για προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή σε ισορροπία.

“Thrive”: Έρχεται και αυτή την εβδομάδα με μία μικρή αλλαγή (εικόνες)
-

«Thrive», η εβδομαδιαία εκπομπή ευεξίας με παρουσιάστρια τη Ζέτα Δούκα συνεχίζει δριμύτερη στον ΑΝΤ1 και τη νέα σεζόν. 

Κάθε Κυριακή στις 12:00 γυναίκες και άνδρες που έχουν ξεχωρίσει με την επαγγελματική τους πορεία συνομιλούν με την Ζέτα Δούκα, για να μοιραστούν μυστικά και συμβουλές, για μία προσωπική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή σε ισορροπία.

Αυτή την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια συνομιλεί με τη Ζέτα Δούκα για τη ζωή της. Αναφέρεται στις σπουδές της στον χορό και τη μετάβασή της στην υποκριτική ενώ, μιλάει και για τη σχέση της με την κόρη της, Αφροδίτη. Επίσης, εξομολογείται τον ρόλο που έχει η θρησκεία στη ζωή της και εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην ψυχοθεραπεία. «Έχω κάνει ψυχοθεραπεία αλλά όχι για μεγάλα διαστήματα. Στα 30 μου έπαθα σοκ γιατί είχα την Αφροδίτη και είχα χωρίσει. Ήταν μεγάλη ανατροπή για μένα και ήθελα να σιγουρευτώ ότι έχω πάρει τις σωστές αποφάσεις», εξηγεί.

THRIVE - ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ - ΑΝΤ1

Στη συνέχεια, ο σεφ Κυριάκος Μελάς μιλά στην εκπομπή Thrive για τη σχολή μαγειρικής για παιδιά που ίδρυσε πρώτος στην Ευρώπη, την «Kids Cooking Club» τονίζοντας ότι «αισθάνθηκα την ανάγκη να μετατρέψω το “μαγειρεύειν” σε “τρέφειν”. Ήθελα μία κουζίνα η οποία θα είναι ευεργετική, θα είναι ξεκούραστη και νόστιμη».

THRIVE - ΖΕΤΑ ΔΟΥΚΑ - ΑΝΤ1

Τέλος, και αυτή την Κυριακή θα ανακαλύψουμε νέα «Thrive Tips» μέσω του ThriveGlobal.gr. Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, θα μας μιλήσει για το πώς μπορούμε να μάθουμε να διαχειριζόμαστε καλύτερα τον χρόνο μας.

«Thrive». Κάθε Κυριακή στις 12:00 με τη Ζέτα Δούκα.

#ThriveGreece

https://www.antenna.gr/thrive