Life

09 Νοεμβρίου 2019 14:37

Μάικλ Τζάκσον: γιατί ο σωσίας του έκανε τεστ DNA

Διάβασέ μου το...

Νέες θεωρίες συνωμοσίας «ξυπνά» ένας σωσίας του Μάικλ Τζάκσον που εκτός από την εμφάνιση έχει και ίδια φωνή! Τελικά… ζει ο βασιλιάς της ποπ;

Μάικλ Τζάκσον: γιατί ο σωσίας του έκανε τεστ DNA
-

Άφωνοι έμειναν οι θαυμαστές του Μάικλ Τζάκσον στη θέα ενός νεαρού άνδρα που δηλώνει σωσίας του βασιλιά της ποπ!

Ο Σέρχιο Κορτές, ο οποίος κατάγεται από τη Βαρκελώνη και εργάζεται ως σόουμαν που μιμείται τον Μάικλ Τζάκσον, ανήρτησε στο Instagram ένα βίντεο, μέσω του οποίου καλεί το κοινό στις παραστάσεις του.

Αυτό που σόκαρε όσους είδαν το βίντεο είναι ότι ο νεαρός όχι απλά μοιάζει στον βασιλιά της ποπ, αλλά έχει και την ίδια φωνή! Έτσι οι θεωρίες συνωμοσίας, που θέλουν τον Τζάκσον να ζει, δεν άργησαν να φουντώσουν!

Δεν είναι μάλιστα λίγοι αυτοί που του ζήτησαν να αποδείξει ότι δεν είναι ο… Μάικλ Τζάκσον, ζητώντας του να κάνει ακόμα και τεστ DNA!

«Ω Θεέ μου, δεν είσαι ο Σέρχιο Κορτές, είσαι ο Μάικλ Τζάκσον. Ας του πάρει κάποιος δείγμα DNA» γράφει κάποιος από τους ακολούθους του Κορτές. «Πρέπει να γίνει τεστ DNA» γράφει ακόμα ένας θαυμαστής του σπουδαίου καλλιτέχνη που πέθανε πριν από 10 χρόνια, ενώ ένας τρίτος υποστηρίζει ότι κανείς δεν μπορεί να τον πείσει ότι αυτός δεν είναι ο αληθινός Τζάκσον!

Τελικά ο Κορτές αποφάσισε να κάνει το τεστ και ανακοίνωσε λίγες μέρες αργότερα ότι... δεν είναι ο Μάικλ Τζάκσον!