Life

17 Νοεμβρίου 2019 08:49

“Thrive” με τον Claydee και την Δέσποινα Σίσκου (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ξεχωριστοί καλεσμένοι και αυτήν την Κυριακή, ανοίγουν την καρδιά τους στην Ζέτα Δούκα, κάνοντας αποκαλύψεις. Ακόμη, θα μάθουμε χρήσιμα tips για την ευεξία στον χώρο εργασίας μας.

“Thrive” με τον Claydee και την Δέσποινα Σίσκου (εικόνες)
-

Αυτή την Κυριακή στις 12:00 στην εκπομπή THRIVE,  ο γνωστός τραγουδιστής Claydee μιλάει στη Ζέτα για τα παιδικά του χρόνια από τότε που ήρθαν στην Ελλάδα με τους μετανάστες γονείς του από την Αλβανία μέχρι και σήμερα που έχει καταφέρει να φτάσει στην κορυφή. Κάθε  τραγούδι του Claydee έχει εκατομμύρια προβολές στο youtube και ο ίδιος κάνει συναυλίες σε όλο τον κόσμο.

Ο Claydee αποκαλύπτει πως καταφέρνει να βρει την ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και την  προσωπική του ζωή ενώ μιλάει για την καταγωγή του  λέγοντας χαρακτηριστικά:  «Όποιος κρύβει την ταυτότητα του, κρύβεται από τον ίδιο του τον εαυτό και αυτό δυστυχώς κάποια στιγμή, όταν θέλει να εξελιχθεί και να φτάσει στην επιτυχία, θα φαίνεται πολύ μικρός, θα φαίνεται άδειος σε αυτούς τους ανθρώπους». 

THRIVE - Claydee

Η διευθύντρια Ανάπτυξης & Εκπαίδευσης ΝΑ Cluster Ευρώπης της εταιρίας Παπαστράτος,  Δέσποινα Σίσκου εξηγεί στη Ζέτα πόσο έχουν αλλάξει οι συνθήκες εργασίας στον ιδιωτικό τομέα. Μάλιστα στο χώρο εργασίας της προσφέρονται παροχές όπως συναντήσεις με ψυχολόγο για θέματα που απασχολούν τους εργαζόμενους αλλά και υπηρεσίες καλλωπισμού ενώ 2 ημέρες το μήνα μπορούν να εργάζονται από το σπίτι τους. 

THRIVE - Δέσποινα Σίσκου

Τέλος και αυτή την Κυριακή θα ανακαλύψουμε νέα «Thrive Tips» μέσω του thriveglobal.gr. Η Φαίη Ευθυμίου, διευθύντρια σύνταξης της πρωτοποριακής πλατφόρμας ευεξίας, θα μας μιλήσει για το πώς βελτιώνοντας τις σχέσεις μας στο εργασιακό περιβάλλον, θα βελτιώσουμε την ευεξία και την αποδοτικότητά μας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ