Life

03 Δεκεμβρίου 2019 13:09

Η Μελάνια Τραμπ μας ξεναγεί στον χριστουγεννιάτικο Λευκό Οίκο (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο φετινός στολισμός της προεδρικής κατοικίας, μετά το «κράξιμο» του περσινού.

Η Μελάνια Τραμπ μας ξεναγεί στον χριστουγεννιάτικο Λευκό Οίκο (βίντεο)
-

Μια…ματιά στο Λευκό Οίκο που έχει στολίσει στα χριστουγεννιάτικά του, έδωσε η Μελάνια Τραμπ, καθώς προετοιμάζεται να γιορτάσει για τρίτη φορά τα Χριστούγεννα εκεί.

Η θεματική του στολισμού αυτής της χρονιάς είναι «Το πνεύμα της Αμερικής» και είναι αφιερωμένος στα «έθιμα, τις συνήθεις και της Ιστορίας που κάνει σπουδαίο το έθνος», όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, φαίνεται η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ να περπατά από δωμάτιο σε δωμάτιο «εξετάζοντας» το στολισμό.

Μελάνια - Λευκός Οίκος - Χριστούγεννα

Μελάνια - Λευκός Οίκος - Χριστούγεννα

Στην ανατολική πτέρυγα υπάρχει το «Δέντρο των οικογενειών του χρυσού αστεριού (Gold Star Family Tree)», που έχει στολιστεί από τις οικογένειες που έχασαν τους συγγενείς τους σε στρατιωτικές αποστολές.

Μελάνια - Λευκός Οίκος - Χριστούγεννα

Τα δωμάτια της προεδρικής κατοικίας είναι στολισμένα στα παραδοσιακά χρώματα των Χριστουγέννων, το πράσινο, το χρυσό και το κόκκινο, σε αντίθεση με τον περσινό στολισμό που είχε ως κύριο θέμα τα κόκκινα χριστουγεννιάτικα δέντρα, κάτι που προκάλεσε κύμα αντιδράσεων στα social media, με τους χρήστες τους να παραλληλίζουν το στολισμό με το θρίλερ «Η Λάμψη» ή την τηλεοπτική σειρά «The Handmaid's Tale».

Μελάνια Τραμπ - Χριστούγεννα - Λευκός Οίκος

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ