Life

03 Ιουνίου 2020 10:46

“Μην Ψαρώνεις”: Στα “κάγκελα” το Αραποσταθέϊκο

Διάβασέ μου το...

Για να… κλάψετε από τα γέλια μείνετε συντονισμένοι στον ΑΝΤ1.

“Μην Ψαρώνεις”: Στα “κάγκελα” το Αραποσταθέϊκο
-

Σπαρταριστά είναι τα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, που προβάλλεται κάθε Τετάρτη και Πέμπτη, στις 21:45, στον ΑΝΤ1! Πάρτε μία… «γεύση».

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 45 

Ο Απρίλης φέρνει καινούργια ξεκινήματα για όλους! Η συγκατοίκηση του Μανώλη και της Σάντυς στο Κερατσίνι ξεκινάει ένα ντόμινο μετακομίσεων που κάνει συγκάτοικους τη Ρόζα με τον Μπίλυ και τον Κωνσταντίνο με την Τάνια. Η Στέλλα που μαθαίνει τελευταία τις εξελίξεις γίνεται έξαλλη και περνάει στην αντεπίθεση, ενώ η Νενέλα πλέει σε πελάγη ευτυχίας με το νεαρό Νικηφόρο. Η Τίνα αρχίζει να καλοβλέπει τον Ζαγανιάρη για γαμπρό και πατέρα των παιδιών της, αλλά και ο Μπίλυ δεν εγκαταλείπει την προσπάθειά του να γίνει υπόδειγμα συντρόφου για τη Ρόζα. Τέλος, η Τάνια, για να τιμήσει το έθιμο της πρωταπριλιάς, λέει στον Λεωνίδα ένα αθώο ψέμα για τον Κωσταντίνο και τους κάνει όλους μαλλιά κουβάρια.   

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 46 

Μία τυπική μέρα στο Αραποσταθέϊκο είναι η απόλυτη πρόκληση για τη Σάντυ που προσπαθεί να ανταπεξέλθει στην καινούργια της ζωή. Πράγμα που όπως θα διαπιστώσει δεν είναι καθόλου, μα καθόλου εύκολο!  Στο μεταξύ ο Μανώλης ζητάει τη βοήθεια του Θανάση για να αντιμετωπίσει τις παράλογες απαιτήσεις της Στέλλας, που έχει φτάσει και τον συγκάτοικό της τον Πέτρο στα όριά του.  Η Τίνα τσακώνεται άσχημα με τον Ζαγανιάρη και ο Λεωνίδας με την Τάνια φαίνεται να μην έχουν καμία ελπίδα πια να τα ξαναβρούν. Η φιλία που γεννιέται μεταξύ του Κωνσταντίνου και του Μπίλυ φρικάρει εντελώς τη Ρόζα. Μέσα σε όλα αυτά, ο Κοσμάς φτάνει πολύ κοντά στα ίχνη του νεαρού απατεώνα που έχει καταγοητεύσει τη Νενέλα.

Μην Ψαρώνεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ