Life

13 Απριλίου 2021 13:45

Η Κατερίνα Στικούδη για το YFSF και το bestofyou.gr (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Αποκάλυψε στο “Πρωινό” τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar - All Star”, μίλησε για την προσωπική της ζωή και για το νέο της εγχείρημα.

Η Κατερίνα Στικούδη για το YFSF και το bestofyou.gr (βίντεο)
-

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Στικούδη στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό”, μιλώντας για το“Your Face Sounds Familiar - All Star”, πτυχές της προσωπικής της ζωής, αλλά και για το νέο εγχείρημά της ως “Wellness Ambassador” στο bestofyou.gr.

Ειδικότερα, η Κατερίνα Στικούδη μίλησα αρχικά για τα κρούσματα κορονοϊού στα γυρίσματα του δημοφιλούς show του ΑΝΤ1 “Your Face Sounds Familiar - All Star”, υπογραμμίζοντας ότι η ίδια την… γλίτωσε. Υπογράμμισε πως προσπαθούν όλοι να τηρούν τα μέτρα προστασίας και ότι έχουν προγραμματισμένο γύρισμα την Πέμπτη, φιλοδοξώντας να βγει στον αέρα το επόμενο επεισόδιο. Αποκάλυψε μάλιστα πως θα την δούμε ως... Μαίρη Χρονοπούλου στο “Καμαρούλα μια σταλιά”.

Για την καραντίνα, είπε πως δεν σταμάτησε ποτέ να δουλεύει, αφού δεν μπορεί να τεμπελιάσει. Συμπλήρωσε πως έφαγε πολύ και ευχαριστήθηκε τα κιλά που πήρε. Μετά το πρώτο lockdown, οι γονείς της μετακόμισαν από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, για να είναι κοντά της. «Δουλεύω πολλές ώρες και έχω ανάγκη την καθημερινή επαφή με τους γονείς μου. Για αυτό ήρθαν στην Αθήνα», εξήγησε, συμπληρώνοντας πως ήθελε να έχει τη δυνατότητα να τους βοηθάει.

Στο πλατό της εκπομπής, πίσω από τις κάμερες, ήταν και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, με τον οποίο είναι μαζί 12 χρόνια και - όπως είπε - δεν την ζηλεύει για τις σέξι εμφανίσεις της. «Δεν θα μπορούσα να είμαι με έναν άνθρωπο που θα με ζήλευε», σημείωσε. Αποκάλυψε ότι στο σπίτι μαγειρεύει εκείνος και του έπλεξε το εγκώμιο λέγοντας πως «φτιάχνει καλή μουσική, είναι καλός μάγειρας και κάνει κι άλλα πράγματα καλά…»

Υποστήριξε ότι δεν θα πήγαινε ποτέ σε ριάλιτι επιβίωσης, ακόμη και αν της προσέφεραν 1 εκατομμύριο ευρώ! «Υπάρχει λόγος να δείξεις στον κόσμο τη χειρότερή σου εκδοχή;», διερωτήθηκε και συμπλήρωσε πως βάζει την υγεία της πάνω απ’ όλα και ότι φροντίζει πολύ το σώμα της.

Τέλος, μίλησε για την αρθρογραφία της στην ιστοσελίδα bestofyou.gr, όπου κάθε Πέμπτη θα ανεβάζει άρθρα για την ευεξία, αντλώντας αφορμή από προσωπικά της βιώματα και την εμπειρία της ως αθλήτρια. Το άρθρο αυτής της εβδομάδας έχει θέμα τη συγκατοίκηση.

Eιδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Καραϊβάζ - Κατερινόπουλος στον ΑΝΤ1: Οι δράστες δεν ήρθαν από το εξωτερικό (βίντεο)

Μαρία Αλεξάνδρου: Καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος της από τρεις άνδρες

Self test για Πάσχα στο χωριό: το σχέδιο της Κυβέρνησης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ