Life

02 Μαΐου 2021 19:25 Τελευταία ενημέρωση : 02 Μαΐου 2021 19:58

“Special Report”: Ο Άνθρωπος του Θεού (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Η Ρίτσα Μπιζόγλη και η κάμερα του “Special Report” θα μας ταξιδέψουν στα παρασκήνια μιας πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής ταινίας, που εξιστορεί την πολύπαθη ζωή του Αγίου Νεκταρίου.

“Special Report”: Ο Άνθρωπος του Θεού (εικόνες)
-

Το «Special Report» την Κυριακή του Πάσχα, στις 00:45, είναι αφιερωμένο σε μια ιστορία που μιλά τόσο για τη θεϊκή πίστη, όσο και για την ανθρώπινη θέληση. Η Ρίτσα Μπιζόγλη και η κάμερα της εκπομπής θα μας ταξιδέψουν στα παρασκήνια μιας πολυαναμενόμενης κινηματογραφικής ταινίας.

Το «Man of God» («Άνθρωπος του Θεού»), η ταινία που εξιστορεί την πολύπαθη ζωή του Αγίου Νεκταρίου και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2021, δε μιλά μόνο για τον βίο ενός Αγίου που έζησε ανάμεσά μας, αλλά κυρίως για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε και τα εμπόδια που ξεπέρασε. Το «Special Report» βρέθηκε αποκλειστικά στα γυρίσματα της ταινίας, που πραγματοποιήθηκαν υπό εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες λόγω της πανδημίας, σε σημεία-ορόσημα της ζωής του Αγίου Νεκταρίου. Από μία αγορά του Καΐρου, που στήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, ως την Ιερά Μονή Πεντέλης, το Δρομοκαΐτειο, αλλά και την Ιερά Μονή Αγίου Νεκταρίου στην Αίγινα, την οποία έχτισε μόνος του και έζησε τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Η σκηνοθέτης της ταινίας, Γιελένα Πόποβιτς, μιλά στην εκπομπή για το όραμά της να μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη τη ζωή αυτού του σημαντικού για την Ορθοδοξία Αγίου, αλλά και τις πρωτόγνωρες συνθήκες υπό τις οποίες το κατάφερε, ενώ ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Άρης Σερβετάλης, εκμυστηρεύεται τις προκλήσεις, αλλά και τα διδάγματα που του έφερε ο ρόλος του Αγίου Νεκταρίου.

Η Ρίτσα Μπιζόγλη συναντά επίσης τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό Μίκι Ρουρκ, που βρέθηκε στην Αθήνα στο πλαίσιο των γυρισμάτων της διεθνούς κινηματογραφικής παραγωγής. Ο Μίκι Ρουρκ εξηγεί γιατί ο ρόλος που υποδύθηκε ήταν ένας από τους πιο δύσκολους στην επιτυχημένη καριέρα του, ενώ απαντά χωρίς περιστροφές εάν πιστεύει σε θαύματα.

«Special Report»: Κυριακή του Πάσχα, στις 00:45

#SpecialReportGR

Facebook: SpecialReportGR

Twitter: SpecialReportGR

Instagram: specialreportgr

Ειδήσεις σήμερα:

Γαλλία: Κορονοπάρτι με 400 άτομα - Επενέβη η Αστυνομία

Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο 30χρονης εγκύου

Αγία Παρασκευή: Πήγαν στην Ανάσταση με... καραμπίνες


Gallery

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ