Life

05 Μαΐου 2021 17:01

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης στο “Πρωινό” για την Μενεγάκη και την κριτική (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τι λέει ο δημοσιογράφος στο πλευρό του οποίου έκανε την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της η Ελένη Μενεγάκη. Πως κρίνει πολλά από τα πρόσωπα της τηλεόρασης.

Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης στο “Πρωινό” για την Μενεγάκη και την κριτική (βίντεο)
-

Στο «Πρωινό» μίλησε ο δημοσιογράφος και κριτικός, Ιάσων Τριανταφυλλίδης, ο οποίος υπενθύμισε ότι παρουσίαζε το πρώτο πρωινό πρόγραμμα στο Mega, το οποίο όπως είπε, «δεν είναι σαν τα τωρινά πρωινά».

Εκεί όπως ανέφερε έκανε και την πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της η Ελένη Μενεγάκη, μετά από οντισιόν για ένα μοντέλο που αναζητούσαν για να προστεθεί στην εκπομπή.

«Με το που μπήκε μέσα στον χώρο η Ελένη Μενεγάκη, είπαμε ότι αυτή ήταν, είχε όλη την γοητεία πάνω της. Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τους 2-3 πιο έξυπνους ανθρώπους που έχω συναντήσει όλα τα χρόνια στην ελληνική τηλεόραση. Είναι πολύ έξυπνη και αυτή η κίνηση της με την αποχή και την επιστροφή στην τηλεόραση», είπε ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης.

Όπως είπε, έχει δεχθεί παράπονα για την κριτική του, αλλά δεν βρήκε λόγο να ζητήσει συγγνώμη.

Αναφερόμενος στα ριάλιτι, ανέφερε ότι δεν παρακολουθεί κάποια, «εκτός από εκείνα που αφορούν την μαγειρική, καθώς μπορούν να δώσουν μια επαγγελματική διέξοδο στους συμμετέχοντες».

Δείτε τι είπε για την Βίκυ Καγιά, το Survivor και τους συμμετέχοντες σε αυτό, την Ελένη Φουρέιρα και τον Φοίβο:

Ειδήσεις σήμερα:

Marfin: 11 χρόνια από την τραγωδία

Ηράκλειο: ανήλικος κατηγορείται για βιασμό και εκβιασμό μαθήτριας

Γεωργιάδης στον ΑΝΤ1: Υπό συζήτηση το άνοιγμα παιδικών σταθμών και φροντιστηρίων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ