Life

18 Μαΐου 2021 16:44

“The 2Night Show”: Καλεσμένοι έκπληξη την Τρίτη (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ποιους υποδέχεται στο πλατό της εκπομπής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

“The 2Night Show”: Καλεσμένοι έκπληξη την Τρίτη (εικόνες)
-

Απόψε στις 23:30, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται στο «The 2Night Show» τον Βαλάντη. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μιλάει για την πολυετή πορεία του στο τραγούδι και το μοναδικό του στυλ που τον καθιέρωσε ως πρωτοεμφανιζόμενο. Επίσης, αποκαλύπτει από ποιον παρασύρθηκε και άλλαξε την εμφάνισή του, με αποτέλεσμα να χαλάσει η συνταγή της επιτυχίας. Εκφράζει το παράπονό του και αναφέρεται στις συνεργασίες που δεν ήρθαν ποτέ, αλλά μιλάει και για τα καινούργια του επιχειρηματικά σχέδια. Τέλος, παρουσιάζει αποκλειστικά στο «The 2Night Show» το νέο του τραγούδι, με τίτλο «Όλα Μαζί», και ερμηνεύει ζωντανά στο στούντιο μεγάλες επιτυχίες. 

2Night Show - Βαλάντης

Στην παρέα του «The 2Night Show» και ο Θανάσης Κουρλαμπάς. Ο ταλαντούχος ηθοποιός μιλάει για τη μετάβασή του από το δράμα και τις «Άγριες Μέλισσες» στην κωμωδία και το «Χαιρέτα Μου Τον Πλάτανο» και αποκαλύπτει πώς επιτεύχθηκε αυτό. Μεταξύ άλλων, αναφέρεται στην εφηβική του ηλικία, στον θάνατο του πατέρα του και στην απόφασή του να γίνει ηθοποιός. Τέλος, αποκαλύπτει πώς βίωσε την καραντίνα με την οικογένειά του. 

2Night Show - Κουρλαμπάς

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η αγαπημένη ηθοποιός Κατερίνα Λέχου που πρωταγωνιστεί στη σειρά «42 Βαθμοί Κελσίου», η οποία προβάλλεται στην Cosmote TV.  Για ποια σειρά της μιλούν όλοι όταν την συναντούν; Γιατί θεωρεί τον Γιάννη Μπέζο τον πιο υποστηρικτικό άνθρωπο; Γιατί δηλώνει ανασφαλής με την εικόνα της; Η Κατερίνα Λέχου εξηγεί τι την ώθησε να καταγγείλει δημόσια γνωστό ηθοποιό και σκηνοθέτη για τη συμπεριφορά του και να πρωτοστατήσει στο ελληνικό #metoo. Τέλος, αναφέρεται στον σύζυγό της και αποκαλύπτει πώς πέρασαν στην καραντίνα οι δυο τους.   

#The2NightShow

2Night Show - Λέχου

Ειδήσεις σήμερα:

Ζέτα Δούκα για #MeToo στο “Πρωινό”: Ενώσαμε τις δυνάμεις μας με τη Σοφία Μπεκατώρου

Πρίγκιπας Χάρι: πλάνα από την κηδεία της Νταϊάνα στο ντοκιμαντέρ της Όπρα Γουίνφρεϊ

“Ήλιος”: η Ελένη Βαΐτσου σε ρόλο έκπληξη


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ