Life

26 Μαΐου 2021 16:30

Η ερώτηση Πετρετζίκη στη Σκορδά για την παραμονή του Λιάγκα στον ΑΝΤ1 - τι απάντησε (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Τη Φαίη υποδέχθηκε στην πρώτη του νέα εκπομπή ο σεφ. Το μήνυμα που έστειλε σε όλη την ομάδα από το «Πρωινό» και η αποκάλυψη από τον Γιώργο Λιάγκα.

Η ερώτηση Πετρετζίκη στη Σκορδά για την παραμονή του Λιάγκα στον ΑΝΤ1 - τι απάντησε (βίντεο)
-

Με τη Φαίη Σκορδά έκανε πρεμιέρα ο Άκης Πετρετζίκης στη νέα του εκπομπή «Style your food» στο κανάλι του στο You Tube.

O Άκης και η Φαίη μαγείρεψαν και αστειεύτηκαν μαζί, αναφέρθηκαν στα παιδιά τους, αλλά κυρίως ο Άκης ευχαρίστησε θερμά τη Φαίη και την ομάδα της εκπομπής "Το Πρωινό". «Σε ένα μεγάλο βαθμό ό,τι μου συμβαίνει τώρα, το χρωστάω σε εσάς, Φαίη, Γιώργο, Δημήτρη κι όλη την παλιά ομάδα», είπε ο σεφ και συμπλήρωσε:

«Ο Γιώργος είναι πολύ καλός συνάδελφος- άνθρωπος, ο Δημήτρης ο πιο ευφυής άνθρωπος που υπάρχει κι η Φαίη είναι καταπληκτική και δεν έχει πειράξει ούτε μυρμήγκι στη ζωή της».

Εξηγώντας την αναφορά του Άκη Πετρετζίκη, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως όταν έκαναν το πρωινό στο Mega, το κανάλι προτιμούσε τον Γιάννη Αποστολάκη. «Αλλά εγώ κι η Φαίη επιμέναμε πάρα πολύ και η συνέχεια είναι γνωστή…».

Παράλληλα, ο Άκης Πετρετζίκης πήρε το μικρόφωνο και σε ρόλο δημοσιογράφου προχώρησε σε "ανάκριση" της Φαίης, ρωτώντας την μεταξύ άλλων εάν θα παραμείνει και του χρόνου στον ΑΝΤ1, όπως και ο Γιώργος Λιάγκας. Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί...


Ειδήσεις σήμερα:

Λευκορωσία: Η πρώτη δήλωση Λουκασένκο μετά την “αεροπειρατεία”

Ζώδια - Λίτσα Πατέρα: Πότε θα φέρει ξεσπάσματα η έκλειψη (βίντεο)

Βόλος: Νεαρός και επίσημα γυναίκα με απόφαση Δικαστηρίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ