Life

03 Ιουνίου 2021 13:42 Τελευταία ενημέρωση : 03 Ιουνίου 2021 16:29

“Άγριες Μέλισσες”: στο πένθος το Διαφάνι - το αιματοβαμμένο φινάλε (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Αυλαία με συγκλονιστικές εξελίξεις στη σειρά "Άγριες Μέλισσες". Δείτε το τρέιλερ του τελευταίου επεισοδίου της δεύτερης σεζόν.

“Άγριες Μέλισσες”: στο πένθος το Διαφάνι - το αιματοβαμμένο φινάλε (βίντεο)
-

Συγκλονιστικό αναμένεται το τελευταίο επεισόδιο της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες", με το οποίο ολοκληρώνεται ο β΄ κύκλος.

Το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος. Η καταστροφή και ο θάνατος έχουν συγκλονίσει το χωριό μετά και την αυτοκτονία της Ανέτ Ρουσσώ που την υποδύθηκε μοναδικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Στο τρέιλερ για το τελευταίο επεισόδιο, ο Μιλτιάδης οπλισμένος με καραμπίνα, διασχίζει το χωριό και φτάνει στο σπίτι του Δούκα, όπου βρίσκει τον αδελφό του να κρατά στην αγκαλιά του, θρηνώντας, την αγαπημένη τους αδελφή. Ο Μιλιτιάδης σηκώνει το όπλο και σημαδεύει τον πεσμένο στο πάτωμα Δούκα και όλοι οι παριστάμενοι φοβούνται ότι θα ανοίξει πυρ.

Την ίδια ώρα κορυφώνεται η αγωνία για την τύχη του Κωνσταντίνου και του Νικηφόρου που εγκλωβίστηκαν μέσα σε ένα φλεγόμενο κτίριο και αγνοούνται.

Παράλληλα, στο χωριό έρχεται ο νέος σκοτεινός άνδρας που θα ξετυλιχθεί σε όλο του το μεγαλείο την ερχόμενη σεζόν στις "Άγριες Μέλισσες". Πρόκειται για την πρώτη εμφάνιση του Αιμίλιου Χειλάκη, ο ρόλος του οποίου θα ανταγωνιστεί σε μένος και οργή αυτόν του Μάνου Βόσκαρη και του Δούκα Σεβαστού.

Ο "Aκύλας Μεγαρίτης", αρχηγός των "Αβάντων” εμφανίζεται σε μια καθοριστική στιγμή του τελευταίου επεισοδίου και δίνει μια "γεύση" για όσα θα ακολουθήσουν...

Στο τελευταίο επεισόδιο θα υπάρξει και ένα... spoiler για το νέο κύκλο της σειράς. Αυτός διαδραματίζεται σε πολλά μέρη, όπως η Λέρος. Θα είναι μια καινούργια σειρά, υπό μια έννοια, καθώς όλες οι ιστορίες τελειώνουν εδώ!


Για το δραματικό φινάλε της σεζόν στις "Άγριες Μέλισσες" μίλησε στον ΑΝΤ1, ο σκηνοθέτης της σειράς. Όπως τόνισε ο Λευτέρης Χαρίτος, το τελευταίο επεισόδιο ουσιαστικά είναι μια ταινία για την οποία οποίες είπε «Δεν έχουν ξανακάνει τέτοια γυρίσματα, από άποψη δυσκολίας, ποτέ».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ