Life

09 Ιουλίου 2021 06:42

“Καλημέρα Ελλάδα”: Η μαμά του Αντώνη Ρέμου τραγουδά live “στον αέρα” (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Πρωινή έκπληξη στον Γιώργο Παπαδάκη από την Θεσσαλονίκη έκανε η κ. Ελένη Πασχαλίδη.

“Καλημέρα Ελλάδα”: Η μαμά του Αντώνη Ρέμου τραγουδά live “στον αέρα” (βίντεο)
-

Ευχάριστο πρωινό ξάφνιασμα για τον Γιώργο Παπαδάκη και τους συνεργάτες του στην Αθήνα, επεφύλαξε η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου, στην πρώτη σύνδεση της ημέρας με την Θεσσαλονίκη.

Η έκπληξη της, για την τελευταία εκπομπή της φετινής τηλεοπτικής σεζόν δεν ήταν άλλη από την Ελένη Πασχαλίδη, την μαμά του Αντώνη Ρέμου, η οποία ήταν δίπλα τστην δημοσιογράφο, που βρισκόταν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης.

Η κ. Πασχαλίδη θέλησε να ευχηθεί στον Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος χαμογελώντας την ευχαρίστησε για την παρουσία της στην εκπομπή.

Η μαμά του Αντώνη Ρέμου, όταν ρωτήθηκε ποιο τραγούδι του γιού της αγαπάει περισσότερο απάντησε με χιούμορ και χαμογελώντας, «δεν θυμάμαι κανένα…έχω και λιγο Αλτσχάιμερ» 

Η κ. Πασχαλίδη δεν δίστασε πάντως να τραγουδήσει live στον «αέρα» της εκπομπής, αρχικά ένα τραγούδι που είχε ερμηνεύσει η Μαρινέλλα, με σιγόντο από την δημοσιογράφο που ήταν δίπλα της.

Αφού αντάλλαξε ευχές με τον Γιώργο Παπαδάκη, λίγο πριν το κλείσιμο της ζωντανής σύνδεσης με το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, η μαμά του Αντώνη Ρέμου τραγούδησε, συνοδευόμενη και από τον παρουσιαστή, το «Σ΄ αγαπώ, γιατί είσαι ωραία».

Δείτε το απόσπασμα με την μαμά του Αντώνη Ρέμου από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» της Παρασκευής:

Ειδήσεις σήμερα:

Microsoft προς χρήστες: Κάντε update αμέσως

Πανελλήνιες 2021: Η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Καιρός: ζέστη, μελτέμι και μπόρες την Παρασκευή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ