Life

28 Σεπτεμβρίου 2021 12:05

“Άγριες Μέλισσες”: απόσπασμα από το επεισόδιο της Τρίτης (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Καταιγιστικές εξελίξεις στην σειρά εποχής του ΑΝΤ1, που επέστρεψε στις οθόνες μας, με τον γ΄ κύκλο, που περίμεναν πως και πως οι τηλεθεατές.

“Άγριες Μέλισσες”: απόσπασμα από το επεισόδιο της Τρίτης (βίντεο)
-

Μαγνήτισε το τηλεοπτικό κοινό το πρώτο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ο γ΄ κύκλος της οποίας έκανε πρεμιέρα την Δευτέρα, με την αισθητική του, την ροή των εξελίξεων και τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών να δείχνουν ότι και αυτόν τον χειμώνα θα μας καθηλώσουν μπροστά από τις οθόνες μας, από Δευτέρα έως και Πέμπτη, στις 22:00, στον ΑΝΤ1.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό» προβλήθηκε αποκλειστικό απόσπασμα από το επεισόδιο που θα προβληθεί την Τρίτη, με τον Λάμπρο να προσπαθεί να καταλάβει γιατί τον αναζητούν οι ασφαλίτες και την Ελένη να βρίσκεται ανάστατη απέναντι στον Ζάχο Λυκογιάννη, που ζητά εξηγήσεις για την δράση του δάσκαλου του Διαφανίου.

Αμέσως μετά, ο Βαγγέλης Περρής αναφέρθηκε σε εξελίξεις στην σειρά που θα «ξεδιπλωθούν» στα επόμενα επεισόδια, αναφέροντας ενδεικτικά τον αρραβώνα του Μελέτη με την Κορίνα και την «σκιά» της σχέσης του Μελέτη με την Πηνελόπη.

Παρακολουθήστε το αποκλειστικό απόσπασμα από τις «Άγριες Μέλισσες» της Τρίτης και όσα είπε ο Βαγγέλης Περρής για τις εξελίξεις στην σειρά.


Ειδήσεις σήμερα:

Σεισμός στην Κρήτη - Ιάκωβος Τζαγκαράκης: το μεσημέρι η κηδεία του

Αντιεμβολιαστές: Δικογραφίες για ιστοσελίδες και λογαριασμούς στα social media

Παπαδόπουλος για Θήβα: 1700 σεισμοί από τον Ιούλιο μέχρι τώρα (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ