Life

21 Δεκεμβρίου 2021 08:34 Τελευταία ενημέρωση : 21 Δεκεμβρίου 2021 11:11

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία για ροζ βίντεο αποκάλυψε ο Λύτρας στον ΑΝΤ1

Διάβασέ μου το...

Νεαρή κοπέλα επικοινώνησε με τον δικηγόρο και του αποκάλυψε πως διέρρευσαν από τον παρουσιαστή στο διαδίκτυο ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες της.

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Νέα καταγγελία για ροζ βίντεο αποκάλυψε ο Λύτρας στον ΑΝΤ1
-

Αποκάλυψη για νέα καταγγελία για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, είδε το φως της δημοσιότητας μέσω της εκπομπής “Καλημέρα Ελλάδα” του ΑΝΤ1.

Ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε στον Γιώργο Παπαδάκη πως αργά το βράδυ της Δευτέρας είχε επικοινωνία με νεαρή κοπέλα που είδε ερωτικά βίντεο και φωτογραφίες της ίδιας να έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο.

«Ήταν μία νέα κοπέλα σε απελπισία, έκλαιγε…», είπε ο κ. Λύτρας, περιγράφοντας την επικοινωνία του με ακόμη ένα θύμα εκδικητικής πορνογραφίας.

Μάλιστα, ξεκαθάρισε πως πρόκειται για μεταγενέστερη περίπτωση από αυτήν που προκάλεσε τον σάλο με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για κοπέλα από το φιλικό περιβάλλον του παρουσιαστή και συγκεκριμένα για κόρη φίλου του, την οποία φέρεται να προσέγγισε ερωτικά.

«Πρόκειται για συμπεριφορά ξεφτίλα», δήλωσε αργότερα εκνευρισμένος ο κ. Λύτρας, στην εκπομπή Το Πρωινό”.

Υπενθυμίζεται πως ο Απόστολος Λύτρας αποκάλυψε την Δευτέρα άλλες τρεις περιπτώσεις εκδικητικής πορνογραφίας, καθώς τα κρούσματα που βλέπουν το φως της δημοσιότητας έχουν λάβει διαστάσεις χιονοστιβάδας.

Ο φυσιογνωμιστής Έβαν Γεωργουλάκης μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και όσα «προδίδουν» τα χαρακτηριστικά του προσώπου του:

Ειδήσεις σήμερα:

Κορονοϊός - Εξαδάκτυλος στον ΑΝΤ1: Ενστάσεις για rapid test σε εμβολιασμένους (βίντεο)

Κορονοϊός - Λονδίνο: Πρωτοχρονιά χωρίς εορταστικές εκδηλώσεις

Παναθηναϊκός: Ο Μακέντα στην ελίτ των ξένων ποδοσφαιριστών του “τριφυλλιού”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ