Life

03 Μαΐου 2022 10:20

“The 2Night Show” - Πετρουτσέλι : Η φάρσα που πήρε απρόσμενη τροπή! (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Η απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης, το ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού, η επική φάρσα στην Μελέτη, το μασάζ και η αποκάλυψε για τον Eros Ramazzotti.

“The 2Night Show” - Πετρουτσέλι : Η φάρσα που πήρε απρόσμενη τροπή! (βίντεο)
-

Την εκρηκτική Φλορίντα Πετρουτσέλι υποδέχτηκε, το βράδυ της Δευτέρας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο πλατό της εκπομπής «The 2Night Show».

Η όμορφη παρουσιάστρια, με το ιταλικό ταπεραμέντο μίλησε για την υπέροχη οικογένειά της, τη συνεργασία της με την κουμπάρα της, Ελεονώρα Μελέτη, στην πρωινή ζώνη, αλλά και για το San Severo  στην Ιταλία που επισκέφτηκε πρόσφατα και την αντιμετώπιζαν σαν τη Μαντόνα! 

Η Φλορίντα Πετρουτσέλι, δήλωσε αρχικά για την απώλεια των κιλών της εγκυμοσύνης της: "Έχασα πολλά κιλά ναι ισχύει αυτό αλλά αλήθεια δεν το κατάλαβα πώς τα έχασα. Ίσως φταιεί το φορτισμένο καθημερινό μου πρόγραμμα, δεν το έκανα επίτηδες. Ξυπνάω στις πέντε παρά δέκα, ό,τι και να φας δεν θα σου κάτσει. Γυμναστική έκανα γιατί κάπου έπρεπε να εκτονωθώ. Ή θα εκτονωθώ στον Άρη ή στον εαυτό μου! Έχω τρομερή ενέργεια".

Όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να τη ρωτήσει για το εάν θα κάνει τρίτο παιδί, η ίδια απάντησε: "Δεν σκεφτήκαμε για τρίτο παιδί. Ο άντρας μου στην αρχή δεν το συζητούσε, θα κάναμε σίγουρα τρίτο παιδί, το θεωρούσε αυτονόητο. Τώρα, με αυτά που περάσαμε με το δεύτερο παιδί. Δεν ήταν καθόλου εύκολος. Τώρα μου λέει ότι είμαστε αρκετά καλυμμένοι".

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΠΕΤΡΟΥΤΣΕΛΙ

Η επική φάρσα στην Ελεονώρα Μελέτη

«Παρακαλώ; Ναι; Αχ θέλω ένα μασάζ» αναφώνησε η Ελεονώρα Μελέτη μόλις απάντησε την κλήση. «Παιδάκι μου, είμαστε στον αέρα! Τι θες μασάζ; Από ποιον θες μασάζ; Θα νομίζουν ότι το έχουμε στήσει, Ελεονώρα» αποκρίθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

«Καλέ, βρε Γρηγόρη, εσύ είσαι; Είδα Βασίλης Γρηγορόπουλος στο κινητό. Σήμερα του έλεγα ότι πονάει όλο μου το σώμα ότι θέλω μασάζ» είπε στη συνέχεια η γνωστή παρουσιάστρια. «Μάλλον θα ήθελε να πει τον πόνο της απλά» είπε με χαμόγελο η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

THE 2NIGHT SHOW - ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΦΛΟΡΙΝΤΑ ΠΕΤΡΟΥΤΣΕΛΙ

Τι αποκάλυψε για τον Eros Ramazzotti

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, η Φλορίντα Πετρουτσέλι έβαλε τα ακουστικά για να παίξει με τον Γρηγόρη Αρναούτογου ένα παιχνίδι. Το τραγούδι που έπαιζε εκείνη την ώρα ήταν του Eros Ramazzotti, με την Ιταλίδα παρουσιάστρια να διηγείται την ιστορία για την πρώτη της συνάντηση με τον Ιταλό καλλιτέχνη.

«Στον γάμο του Ρέμου ήταν ο Eros Ramazzotti με τη γυναίκα του. Έγώ ήθελα να του μιλήσω και ντρεπόμουν να πάω. Τελικά πήγα και η γυναίκα του με κοιτούσε κάπως και ντράπηκα πολύ», συμπλήρωσε.

Ειδήσεις σήμερα: 

Premier League: Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξέσπασε στην Μπρέντφορντ, αλλά…

Θεσσαλονίκη – Ατύχημα 8χρονης: Συνελήφθη ο υπεύθυνος της παιδικής χαράς

Άμβλωση στις ΗΠΑ: Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ ακυρώνει την ιστορική του '73

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ