Life

10 Σεπτεμβρίου 2022 10:36

ΔΕΘ - ΑΝΤ1: bacκstage από το δελτίο ειδήσεων που βγήκε live από την Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Η Ρίτσα Μπιζόγλη, μαζί με δημοσιογράφους, παραγωγούς και τεχνικούς του ΑΝΤ1, μας ενημερώνουν για 3 ημέρες, απο την καρδιά των εξελίξεων. Τι είπε στην Φαίη Μαυραγάνη και την εκπομπή "Στούντιο με θέα".

ΔΕΘ - ΑΝΤ1: bacκstage από το δελτίο ειδήσεων που βγήκε live από την Θεσσαλονίκη (βίντεο)
-

Εικόνες από την εργώδη προετοιμασία του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1 με την Ρίτσα Μπιζόγλη, που προβλήθηκε την Παρασκευή live απο την Θεσσαλονίκη, όπου "χτυπά" η καρδιά των εξελίεων, λόγω της Διεθνούς Έκθεσης, προβλήθηκαν απο την εκπομπή "Στούντιο με θέα" που έκανε σήμερα πρεμιέρα στον "αέρα" του ΑΝΤ1.

Η Ρίτσα Μπιζόγλη, τιμήθηκε με το Βραβείο Προαγωγής Δημοσιογραφίας για την μετάδοση 10 συνεχόμενων κεντρικών δελτίων ειδήσεων απο διαφορετικές πόλεις της Ελλάδας, στο τέλος του καλοκαιριού του 2021.

Δελτιο ειδήσεων - Θεσσαλονίκη - ΔΕΘ

Στούντιο με Θέα - Ρίτσα Μπιζόγλη - παρασκήνια - Δελτίο Ειδήσεων

Από την Παρασκευή, μαζί με δημοσιογράφους, παραγωγούς και τεχνικούς του ΑΝΤ1, μας ενημερώνουν απο την Θεσσαλονίκη για όσα γίνονται στην ΔΕΘ και όχι μόνο, σε μια προσπάθεια να μεταφέρουν τον παλμό των γεγονότων, όσο πιο άμεσα είναι εφικτό, στους τηλεθεατές.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 θα μεταδοθεί live από την Θεσσαλονίκη και σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή.

Η Ρίτσα Μπιζόγλη μίλησε και με την Φαίη Μαυραγάνη, στην εκπομπή "Στούντιο με θέα" για το δύσκολο εγχείρημα της μετάδοσης live δελτιου από την Θεσσαλονίκη, αφού προβλήθηκε το χιουμοριστικό βίντεο απο τα παρασκήνια και την προετοιμασία του δελτίου ειδήσεων της Παρασκευής:

Ειδήσεις σήμερα:

Τροχαίο: Νεκρός οδηγός που εκσφενδονίστηκε από μηχανή

Πέθανε ξαφνικά 44χρονος στην μπανιέρα του

Θεσσαλονίκη: Νεαροί έκαψαν εικόνα της Παναγίας (φωτογραφίες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ