Life

17 Νοεμβρίου 2022 09:31

“Ποιος Παπαδόπουλος”: Νέα επεισόδια με ξεκαρδιστικές ατάκες και άφθονο γέλιο (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Πάρτε μία... γεύση από τι θα δούμε στο νέα ξεκαρδιστικά επεισόδιά της σειράς του ΑΝΤ1, "Ποιος Παπαδόπουλος"...

“Ποιος Παπαδόπουλος”: Νέα επεισόδια με ξεκαρδιστικές ατάκες και άφθονο γέλιο (εικόνες)
-

Τους γνωρίσαμε, μπήκαμε στα σπίτια τους, στην καθημερινότητά τους και γελάσαμε με τις εκπλήξεις και τα απρόοπτα που τους επιφύλαξε η ζωή.

Την Τετάρτη 5 και την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου στις 21:00 θα απολαύσουμε την ξεκαρδιστική συνέχεια του «Ποιος Παπαδόπουλος;», της νέας κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ

ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - Επεισόδιο 16

Ο Αρίστος και η Μελίνα, για να μείνουν λίγο μόνοι τους, οργανώνουν μια κρυφή απόδραση στο εξοχικό τους, αλλά λένε σε όλους ότι θα πάνε στην Μύκονο για δουλειές. Ο Αλέξανδρος δράττεται της ευκαιρίας και οργανώνει πάρτι στο σπίτι όσο λείπουν οι γονείς του. Το ίδιο όμως κάνει και ο Γιάννης, που θέλει να γιορτάσει τα γενέθλιά του νωρίτερα στην βίλα με την ακριβή κάβα του Αρίστου. Υπάρχει όμως ένα μικρό πρόβλημα: πρέπει να διώξουν την Περιστέρα και την Βιβή από το σπίτι. Έτσι, ο Αλέξανδρος αναλαμβάνει δράση και τις στέλνει στο… εξοχικό. Και ενώ ο Αρίστος και η Μελίνα έχουν μια απρόσμενη συνάντηση όσο προσπαθούν να κρυφτούν από τις δυο γυναίκες, ο Αλέξανδρος και ο Θάνος κάνουν σχέδια για το πώς να χωρίσουν την Εριέττα από τον καινούργιο φίλο της στο πάρτι στην πισίνα…

ΠΕΜΠΤΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – Επεισόδιο 17

Η ημέρα των γενεθλίων του Γιάννη έφτασε, αλλά αυτός είναι πολύ απογοητευμένος γιατί θεωρεί ότι οι γιοι του τον ξέχασαν και ότι κανείς δεν θέλει να  γιορτάσει μαζί του. Την ίδια στιγμή, δεν του αρέσουν καθόλου και τα δώρα που του κάνουν οι υπόλοιποι! Έτσι, ο Θανάσης αναγκάζεται να του δώσει το ένα από δύο λαχεία που έχει αγοράσει γιατί είχε ένστικτο ότι θα κερδίσουν, ο Αλέξανδρος και ο Θάνος ψάχνουν όποιον γνωστό και φίλο του ξέρουν για να του φτιάξουν ένα εορταστικό βίντεο, ενώ η Μελίνα και η Λίλα προσπαθούν να βοηθήσουν την Περιστέρα να του πάρει ένα «ερωτικό» δώρο γενεθλίων. Στο μεταξύ, ο Αρίστος δέχεται μια επίσκεψη από έναν τύπο από το παρελθόν του, τον Λεωνίδα, ο οποίος έχει έρθει με όχι και τόσο καλές προθέσεις… Το πιο περίεργο από όλα όμως είναι ότι και ο Γιάννης γνωρίζει τον Λεωνίδα από παλιά…

Συντελεστές                                                    

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας - Δήμητρα Σακαλή

Σκηνοθεσία: Βασίλης Μυριανθόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Μαριάννα Τουμασάτου, Κρατερός Κατσούλης, Ελένη Ουζουνίδου, Γιάννης Δρακόπουλος, Μαριλού Κατσαφάδου, Μαριέλλα Σαββίδου, Σπύρος Σπαντίδας, Κωνσταντίνος Γεωργιόπουλος, Δημήτρης Δάρας, Ειρήνη Τσέλλου.

Στο ρόλο του παππού Θανάση ο Βασίλης Κολοβός

ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ; - ΑΝΤ1

Παραγωγή: TANWEER PRODUCTIONS

«Ποιος Παπαδόπουλος;»: Κάθε Τετάρτη και Πέμπτη στις 21:00.

#PoiosPapadopoulos

https://www.antenna.gr/poiospapadopoulos

Τα επεισόδια της σειράς «Ποιος Παπαδόπουλος;» μπορείτε να τα δείτε:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ