Μαγνησία

22 Αυγούστου 2021 10:19

Έγκλημα στον Βόλο: ανακρίνονται μέλη της ίδιας οικογένειας

Διάβασέ μου το...

Τρεις άνθρωποι προσήχθησαν για τη δολοφονία του επιχειρηματία που βρέθηκε νεκρός, με σφυριές στο κεφάλι! Ακόμα ένα άτομο αναζητείται.

Έγκλημα στον Βόλο: ανακρίνονται μέλη της ίδιας οικογένειας
-

Τρεις άνθρωποι προσήχθησαν ως ύποπτοι για το άγριο έγκλημα που συγκλονίζει τον Βόλο, με θύμα έναν 47χρονο, ο οποίος βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος.

Συγκεκριμένα, κρατούνται μια ηλικιωμένη γυναίκα, ο γιος της και η κόρη της, ενώ αναζητείται από την Αστυνομία ακόμα ένας άνδρας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνέχιζε να λαμβάνει καταθέσεις έως αργά χθες το βράδυ από τους μάρτυρες.

Ο 46χρονος βρέθηκε γυμνός από τη μέση και πάνω σε πάρκο με τραύματα στο στήθος και το κεφάλι από χτυπήματα με μαχαίρι και σφυρί.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 47χρονος επιχειρηματίας επισκέφθηκε φιλικό σπίτι στον Βόλο, στο οποίο ξέσπασε άγρια συμπλοκήΟι δράστες έβγαλαν από το σπίτι το πτώμα και στη συνέχεια άρχισαν να καθαρίζουν από τα αίματα.

Η περιοχή αποκλείστηκε για ώρες από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, η σήμανση συγκέντρωσε στοιχεία, ενώ στο σημείο κλήθηκε και ιατροδικαστής. Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου απέδωσε εξ αρχής τον θάνατο σε εγκληματική ενέργεια και παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Βόλος - έγκλημα

Πηγή: magnesianews.gr

Ειδήσεις τώρα:

Ζάκυνθος: νεκρός 12χρονος από ηλεκτροπληξία

Αφγανιστάν: Έλληνας υπάλληλος στο ΝΑΤΟ επέστρεψε στην Αθήνα

Πανσέληνος Αυγούστου: ανοιχτοί αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO