ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

26 Μαρτίου 2019 20:14

Ο τελευταίος ‘’ρομαντικός’’ παράγοντας που τους ένωσε όλους!

Text to Speech

*Ο Γιώργος Τριανταφυλλίδης ειναι δημοσιογράφος-αρχισυντάκτης του τμήματος αθλητικών ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο εμβληματικός ηγέτης του Παναθηναϊκού αφιέρωσε τη ζωή του στην ομάδα της καρδιάς του, κερδίζοντας την εκτίμηση και το σεβασμό όλων με το ήθος του και με την τεράστια προσφορά του στον ελληνικό αθλητισμό. Και ο κόσμος του ‘’τριφυλλιού’’ τον λάτρεψε, όπως και τον αδερφό του Παύλο, επειδή μίλαγε πάντα στην καρδιά των φιλάθλων και όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο ίδιος ΄΄φίλοι μου, σας μιλάει ο Θανάσης, ο δικός σας άνθρωπος’’.  

Ο ‘’τυφώνας’’ της ‘’πράσινης’’ εξέδρας αφιέρωνε κάθε Σαββατοκύριακο στον Παναθηναϊκό και έδινε το παρών σε όλα τα παιχνίδια, ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ. Ήταν παντού για τον Παναθηναϊκό και ζούσε κάθε παιχνίδι με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο. Δεν ήθελε να χάνει ούτε στο τάβλι η ομάδα της καρδιάς του, αλλά όταν έχανε, ήξερε να αναγνωρίζει την ανωτερότητα του αντιπάλου. Ήταν φανατικός Παναθηναϊκός, ήταν όμως πάνω από όλα φίλαθλος και σεβόταν τον αντίπαλο του. 

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μπορούσε να πάει στο ΣΕΦ, χωρίς να τον πειράξει κανείς και κατάφερε να συνδέσει το όνομα του με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ομάδας μπάσκετ! Έξι ευρωπαϊκά, μία ΄΄΄πράσινη’’ αυτοκρατορία στο ελληνικό και στο ευρωπαϊκό μπάσκετ! Ένας απλός άνθρωπος που του άρεσε να μιλάει με τον κόσμο, με τους δημοσιογράφους, με τους παίκτες και για όλους είχε έναν καλό λόγο! Οι παίκτες ήταν τα παιδιά του, πάντα ρωτούσε αν έχουν κάποιο πρόβλημα και πάντα ήταν εκεί για να βοηθήσει. 

Ο Παύλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος έγραψαν την δική τους ιστορία και έδειξαν τον δρόμο για τον ελληνικό αθλητισμό που ονειρευόμαστε όλοι εμείς που αγαπάμε τα σπορ και είμαστε φίλαθλοι!

VIDEO