Μεσσηνία

12 Δεκεμβρίου 2019 19:32

Περιέλουσε τη γυναίκα του με βενζίνη και προσπάθησε να την κάψει ζωντανή (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η άτυχη γυναίκα, που έχει υποστεί σοβαρά εγκαύματα. Συνελήφθη ο δράστης.

Περιέλουσε τη γυναίκα του με βενζίνη και προσπάθησε να την κάψει ζωντανή (βίντεο)
-

Σοκ στην Καλαμάτα έχει προκαλέσει η επίθεση ενός 45χρονου στην 39χρονη γυναίκα του. Όπως μεταδίδει το TharrosNews.gr, o δράστης περιέλουσε τη γυναίκα με βενζίνη και στη συνέχεια την πυρπόλησε, μέσα σε διαμέρισμα πολυκατοικίας, στην οδό Ακρίτα.

Η 39χρονη νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, ενώ ο 45χρονος συνελήφθη αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες για εγκαύματα που υπέστη και ο ίδιος.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η αστυνομική διεύθυνση Μεσσηνίας:

«Συνελήφθη, χθες (11.12.2019) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Μεσσηνίας, 45χρονος αλλοδαπός, για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 39χρονης αλλοδαπής.

Ειδικότερα, χθες (11.12.2019) το βράδυ, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ο 45χρονος, μετά από διαπληκτισμό που είχε με την 39χρονη για μεταξύ τους προσωπικές διαφορές, περιέλουσε την 39χρονη με βενζίνη και στη συνέχεια την πυρπόλησε, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της.

Η πυρκαγιά κατασβήστηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας, ενώ ο 45χρονος και η 39χρονη νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας».

Καλαμάτα - 45χρονος - σύζυγος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO