EveryDay Life

10 Ιουνίου 2014 17:00

The Last Game: Έτσι σώθηκε το ποδόσφαιρο!

Ο Βραζιλιάνος Ρονάλντο «επιστρατεύει» ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του αθλήματος για να σώσει το ποδόσφαιρο, σε μία ταινία κινουμένων σχεδίων μικρού μήκους.

-

Όταν η φαντασία και το ρίσκο απουσιάζουν, το ποδόσφαιρο κινδυνεύει. Στον φανταστικό κόσμο της ταινίας κινουμένων σχεδίων της NIKE, οι μεγάλοι αστέρες της μπάλας έχουν παραγκωνιστεί από… κλώνους, δημιουργήματα επιστημόνων, που ενεργούν σαν ρομπότ και εξαφανίζουν κάθε ίχνος σασπένς.

Μέχρι που ο παλαίμαχος βραζιλιάνος άσος, Ρονάλντο, αναλαμβάνει ρόλο «σωτήρα» για το άθλημα και επιστρατεύει ορισμένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου για ένα ματς δίχως αύριο, κόντρα στους κλώνους!

Ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς έχει καταντήσει να πουλάει αντίτυπα της αυτοβιογραφίας του στους δρόμους… Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ποζάρει ως κούκλος σε βιτρίνες… Ο Αντρές Ινιέστα έχει αράξει σε κάτι ανεμόμυλους στην πατρίδα του… Ο Γουέιν Ρούνεϊ το έχει ρίξει στο ψάρεμα… ενώ Νεϊμάρ και Νταβίντ Λουίς έχουν ανοίξει κομμωτήριο.

Στην ταινία μικρού μήκους βλέπουμε επίσης τις φιγούρες των Φρανκ Ριμπερί και Τιμ Χάουαρντ, που συμπληρώνουν την ομάδα που έχει επιλέξει το «Φαινόμενο» Ρονάλντο.

Οι αληθινοί ποδοσφαιριστές ρίχνονται σε μία μάχη μέχρις εσχάτων εναντίον των κλώνων και διαψεύδοντας τα προγνωστικά, καταφέρνουν να τους κερδίσουν και να ανακτήσουν τα σκήπτρα.

12345   8910
  Ακολουθήστε το antenna.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
 Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή antenna.gr (με ενεργό σύνδεσμο προς το antenna.gr)